IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 120121122123124 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 00:40
Ќерката на чуварот на спомените
многу фрка околу книгава за ништо...по фалбите што ми ги изнакажаа очекував кој знае што....ко да ја читам Мир-Јамне
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 01:11
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Ќерката на чуварот на спомените
многу фрка околу книгава за ништо...по фалбите што ми ги изнакажаа очекував кој знае што....ко да ја читам Мир-Јамне

изненадување... Анѓо ма... ме изненадуваш сега...можеби не ти бил моментот за таа книга ???
изненадување

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 01:14

може и да е така...ама толку ми ја фалеа што очекував кој знае штоне%20знам

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 02:48
Ја почнав пак да ја препрочитам “Разговор со Спиноза“ од Гоце Смилевски, ама ми фали малку концентрат... да ја дочитам...не%20знам
Кон врв
avon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Јули.2009
Локација: United States
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај avon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2010 во 15:47
vestica
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2010 во 21:16
Originally posted by avon avon напиша:

vestica

И јас ја читам оваа,ама ми треба концетрација коај ја немам,и во место стојам со книгава
а за Ќерката на чуварот на спомените е супер,Анѓелинче незнам зошто не ти е убава
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2010 во 09:13
мрзлич, ако не ти е моментот поарно не ја читај.... не за друго,книгата не заслужува не вниманиеголемо%20гушкање
Немој после и тебе како и Анѓа да те читам  овде да се чудиш што толку џева кренавме околу книгатахи,%20хи...

да не бидам оф-топик и да си кажам....во моментов не читам ништотрепкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2010 во 09:14
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

може и да е така...ама толку ми ја фалеа што очекував кој знае штоне%20знам

сеуште не го смени мислењето? среќа намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2010 во 14:22
не,и нема да го сменам мислењето...јас ја доживеав ко лимунада...
и не ме чуди,бестселерите се обично такви де,шо ми се запнавте па вие толкуплазење

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2010 во 18:32
Силвер Беј - Џоџо Мојес

го обожувааааааааам преводот..... само тоа гледам... ептен сум ситничава за тоа во последно време...

а книгата е добра за тепање време...
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2010 во 11:29
Дневникот на Сузна за Николас- Џејмс Патерсон
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2010 во 14:12
Драми од Ежен Јонеско

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2010 во 00:41
Другата страна на полноќта ...С. Шелдон
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
avon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Јули.2009
Локација: United States
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај avon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2010 во 12:23
        ODLUKA - NIKOLAS SPARKS
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 120121122123124 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.