|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 99100101102103 229> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brat,...da e tvojot dedo aco,...od zlato napraven (juvelirsko),.
..pa , ne bi koshtal tolku...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti e gajle i taka jas ne bi videl nisto od tie pari kako so nevidov koga brane "GRADEL" |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо да прам. Ме разочара ужасното трошење на атрактивен простор за обичен супермаркет со 2-3 дуќанчиња. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добриот глас надалеку се слуша ....... а на глупоста сите се смеат ........
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Necini koga se gradi, necini koga ne se gradi. Jas ne znam so cini za narodov. A sekoj eden prasuva koj so napravi, e pa eve sega se gleda deka nesto se pravi i deka nekoj se obiduva nesto da napravi.
Dobro e koga se gradi ama Skopje 2014 ke bese uste podobar ako drzavata bese finansiski konsolidirana. Barem nesto od nesto. A so se tice Vero, covekot si investira negovi pari, si go kupil mestoto i kraj. Sekoj komentar e izlisen. Druga e matematikata zosto se gradat samo trgovski centri koga i vo postoeckite dukjanite zjaat prazni, a ne se gradat pogoni, fabriki, nesto so ke ja zadvizi ekonomijata napred. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сам праша , сам си одговори
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu mina nekade napisale
koga bre na nasiot narod kje mu trgne koga kje i trgne na nasata drzava abe na nieden narod ne mu trgna se trga od edna strana i toa e kapital koga kje se sosdatat takvi kapitalisti da si izgradat takvi kompanii koi kje proziveduvaat i prozivofite kje gi prodavat vo svetot, togas kje im trgne na tie kompanii na narodot ne mu trga nitu na drzavata, nego na kompaniite vo taa drzava.. posle e se polesno koga ima pari vo kompaniite znaci ne se barat vladi koi dobro vladeat nego biznismeni koi znaat da napravat kompanija toa go napisav radi apsurdite koi tuka nekoj pisuva deka gruevski treba da gradi fabriki premier ne gradi kompanii gradat biznismenite Изменето од anakin - 06.Септември.2010 во 21:53 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
едно е сигурно . не се трга со крадење ..... од сопствениот народ .... па било кој да е на власт .......... е сега , разликата е во тоа што некои крадат а некои ОТИМААТ
Изменето од МАРШАЛ - 06.Септември.2010 во 21:55 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga volovi kako gusterov i kostovski polni pari
kje otvorat kompanii koja kje prozicveduvaat, prozivodi koi kje osvojat svetski pazar i so drzvata kje vladeat kompaniite a ne politikantite kako vo site normalnio drzavi togas kje trgne ama jok bre, tie se grobari, vprocen toa i mu e nadimak na gusterov znaci imame sranje bizmismeni a ne vlada...................... a vie mozete tuka da si plukate kolku sakate nebilo do niedna politicka partija nego go usranite biznismeni no ja sekjavam branko kako go sutna AUDI, oti toj ubo znae deka so zdrava drzava vladeat kompaniite a ne politikantite, ne mu odgovaralo, pa jasno e takov e po priroda... noubadi Изменето од anakin - 06.Септември.2010 во 22:06 |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се подобри ни сегашниве .. од “ фамилијата “ ........ сепак , на крај ќе испадне она што навистина е ...... не е до државата , до парите е
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
podobri se kako ne, onie prethodnite tie kako da bea javacite na apokalipsata, od niv nikoj ne moze da bide polos, sto narod zacrnija, zaradi niv resiv da si zaminam.
A procitam nesto za rosaviot odma mi se vrakjaat crnite denovi pred oci, kako vcera da bese. Preku nokj stanaa gazdi na nesto so ne e nivno, ja kupija drzavata, nesto so bese pecaleno 45 god. tie go raskrcmija za 2-3 god. Ne deka sega situacijata e dobra, ama mnogu e podobra bez prethodnite. Golema greska ke bide ako povtorno dojdat na vlast, se dodeka e ziv rosaviot a i negovite najbliski sorabotnici. Ljubco i Grujo ja imaa istoriskata sansa da napravat revizija na privatizacijata i da strpaat edno 400-500 lugje po zatvori, no ne go storija toa. |
||
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakin,
Nikogas ne sum rekol deka Grujo treba fabriki da gradi ako na mene aludiras, toj treba da go podgotvi terenot za kompaniite da se zainteresiraatda gradat. Ama zloto zasadeno uste od vremeto na rosaviot, koga se odbija investicii kao Audi, a imase i nekoi drugi pomalku zvucni iminja za nas, ama vo svetot na zapadnite investitori i te kako poznati iminja, tesko se razbiva. Tek sega pocnaa da doagjaat stranski banki kaj nas, poleka ama sigurno, a tie se prethodnica na investitorite. Treba vreme da pomine da MK postane edna zemja normalna za investiranje. A tuka se i drugi politicko-bezbednosni preduslovi koi treba da se ispolnat Drugo e so narodot nema vreme za cekanje, so e umoren od cekanje, od predolgata tranzicija. |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Ljubco i Grujo ja imaa istoriskata sansa da napravat revizija na privatizacijata i da strpaat edno 400-500 lugje po zatvori, no ne go storija toa. "
....a , kojznae zoshto ne go storile toa? ...izgleda deka ovie ni mravka ne bi zgazile,..a, kamoli choveci ? ..pa kolku i da se krivi... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 99100101102103 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |