IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 99100101102103 229>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2010 во 22:07
brat,...da e tvojot dedo aco,...od  zlato napraven (juvelirsko),.

..pa , ne bi koshtal tolku...изненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2010 во 22:12
Originally posted by brza brza напиша:

brat,...da e tvojot dedo aco,...od  zlato napraven (juvelirsko),.

..pa , ne bi koshtal tolku...изненадување

ti e gajle
i taka jas ne bi videl nisto od tie pari
kako so nevidov koga brane "GRADEL"
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2010 во 11:41
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by fichot fichot напиша:

Власта може да здивне. Во Скопје се појави поголема катастрофа од СК2014. Веро Центар.

немој да викаш дека имало полошо од СК2014!!!

Шо да прам. Ме разочара ужасното трошење на атрактивен простор за обичен супермаркет со 2-3 дуќанчиња.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 15:57
Нашето “дотерување“ се дозна на далеку.голема%20насмевка
„Македонија се разубавува“
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 15:59
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Нашето “дотерување“ се дозна на далеку.голема%20насмевка
„Македонија се разубавува“

добриот глас надалеку се слуша ....... а на глупоста сите се смеат ........ газење%20од%20смеење
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 21:37
Necini koga se gradi, necini koga ne se gradi. Jas ne znam so cini za narodov. A sekoj eden prasuva koj so napravi, e pa eve sega se gleda deka nesto se pravi i deka nekoj se obiduva nesto da napravi.
Dobro e koga se gradi ama Skopje 2014 ke bese uste podobar ako drzavata bese finansiski konsolidirana. Barem nesto od nesto.
A so se tice Vero, covekot si investira negovi pari, si go kupil mestoto i kraj. Sekoj komentar e izlisen.

Druga e matematikata zosto se gradat samo trgovski centri koga i vo postoeckite dukjanite zjaat prazni, a ne se gradat pogoni, fabriki, nesto so ke ja zadvizi ekonomijata napred.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 21:39
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Necini koga se gradi, necini koga ne se gradi. Jas ne znam so cini za narodov. A sekoj eden prasuva koj so napravi, e pa eve sega se gleda deka nesto se pravi i deka nekoj se obiduva nesto da napravi.
Dobro e koga se gradi ama Skopje 2014 ke bese uste podobar ako drzavata bese finansiski konsolidirana. Barem nesto od nesto.
A so se tice Vero, covekot si investira negovi pari, si go kupil mestoto i kraj. Sekoj komentar e izlisen.

Druga e matematikata zosto se gradat samo trgovski centri koga i vo postoeckite dukjanite zjaat prazni, a ne se gradat pogoni, fabriki, nesto so ke ja zadvizi ekonomijata napred.

сам праша , сам си одговори намигнување да
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 21:51
mnogu mina nekade napisale
koga bre na nasiot narod kje mu trgne
koga kje i trgne na nasata drzava

abe

na nieden narod ne mu trgna
se trga od edna strana i toa e kapital
koga kje se sosdatat takvi kapitalisti da si izgradat takvi kompanii koi kje proziveduvaat i prozivofite kje gi prodavat vo svetot, togas kje im trgne na tie kompanii

na narodot ne mu trga nitu na drzavata, nego na kompaniite vo taa drzava.. posle e se polesno koga ima pari vo kompaniite

znaci ne se barat vladi koi dobro vladeat nego biznismeni koi znaat da napravat kompanija

toa go napisav radi apsurdite koi tuka nekoj pisuva deka gruevski treba da gradi fabriki

premier ne gradi kompanii gradat biznismenite

Изменето од anakin - 06.Септември.2010 во 21:53
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 21:55
едно е сигурно . не се трга со крадење ..... од сопствениот народ .... па било кој да е на власт .......... е сега , разликата е во тоа што некои крадат а некои ОТИМААТ голема%20насмевка

Изменето од МАРШАЛ - 06.Септември.2010 во 21:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 22:04
koga volovi kako gusterov i kostovski polni pari
kje otvorat kompanii koja kje prozicveduvaat, prozivodi koi kje osvojat svetski pazar
i so drzvata kje vladeat kompaniite a ne politikantite kako vo site normalnio drzavi
togas kje trgne
ama jok bre, tie se grobari, vprocen toa i mu e nadimak na gusterov

znaci imame sranje bizmismeni a ne vlada......................
a vie mozete tuka da si plukate kolku sakate
nebilo do niedna politicka partija nego go usranite biznismeni

no ja sekjavam branko kako go sutna AUDI, oti toj ubo znae deka so zdrava drzava vladeat kompaniite a ne politikantite, ne mu odgovaralo, pa jasno e
takov e po priroda... noubadi

Изменето од anakin - 06.Септември.2010 во 22:06

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2010 во 22:13
не се подобри ни сегашниве .. од “ фамилијата “ ........ сепак , на крај ќе испадне она што навистина е ...... не е до државата , до парите е намигнување 
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2010 во 01:27
podobri se kako ne, onie prethodnite tie kako da bea javacite na apokalipsata, od niv nikoj ne moze da bide polos, sto narod zacrnija, zaradi niv resiv da si zaminam.
A procitam nesto za rosaviot odma mi se vrakjaat crnite denovi pred oci, kako vcera da bese. Preku nokj stanaa gazdi na nesto so ne e nivno, ja kupija drzavata, nesto so bese pecaleno 45 god. tie go raskrcmija za 2-3 god.
Ne deka sega situacijata e dobra, ama mnogu e podobra bez prethodnite. Golema greska ke bide ako povtorno dojdat na vlast, se dodeka e ziv rosaviot a i negovite najbliski sorabotnici.
Ljubco i Grujo ja imaa istoriskata sansa da napravat revizija na privatizacijata i da strpaat edno 400-500 lugje po zatvori, no ne go storija toa.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2010 во 01:53
Anakin,

Nikogas ne sum rekol deka Grujo treba fabriki da gradi ako na mene aludiras, toj treba da go podgotvi terenot za kompaniite da se zainteresiraatda gradat. Ama zloto zasadeno uste od vremeto na rosaviot, koga se odbija investicii kao Audi, a imase i nekoi drugi pomalku zvucni iminja za nas, ama vo svetot na zapadnite investitori i te kako poznati iminja, tesko se razbiva. Tek sega pocnaa da doagjaat stranski banki kaj nas, poleka ama sigurno, a tie se prethodnica na investitorite. Treba vreme da pomine da MK postane edna zemja normalna za investiranje. A tuka se i drugi politicko-bezbednosni preduslovi koi treba da se ispolnat
Drugo e so narodot nema vreme za cekanje, so e umoren od cekanje, od predolgata tranzicija.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2010 во 16:12
"Ljubco i Grujo ja imaa istoriskata sansa da napravat revizija na privatizacijata i da strpaat edno 400-500 lugje po zatvori, no ne go storija toa. "

....a , kojznae zoshto ne go storile toa?

...izgleda deka ovie ni mravka ne bi zgazile,..a, kamoli choveci ?

..pa kolku i da se krivi...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 99100101102103 229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.