![]() |
|
Вeжбате ли барем нешто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 17> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да. Одам на фитнес по 2 часа 3 пати во неделата
Морам да бидам во форма , ем лично за мене, ем на дечко ми повеќе му се допаѓам со затегнат задник , ммммммммммм ![]() |
|
![]() |
|
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Најважно е да си активен. Без разлика дали се оди во теретана или тренерот доаѓа по дома
![]() По долга пауза, повторно назад на железата. |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
возам орбитрек преку еден ден,... најмалку половина час, најмногу 1... зависи колку имам време,.... не сакам да се напнувам многу оти ќе ми здосади брзо
![]() фитнесот ми беше супер, ама термините ептен слабо ми одговараа, а зошто да одам во теретана по дождови, ветрови и плус да плаќам кога дома си имам орбитрек ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
pesadija,sekoj odenje po 3 km na den, nekogas i poveke...
![]() |
|
![]() |
|
keravn ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Секој ден по 1 час трчање на релација од жабар до александар палас.
Добро е за одржување на кондицијата како и за телесната тежина. |
|
“Laugh as much as you breathe and love as long as you live.”
|
|
![]() |
|
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Алал да и е на Снешка.
Јас се вратив во теретана по два месеци пауза. Заслужен одмор ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
vezbam trbusen ples
![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Vezbav kako mal...po 2 saati hard work u teretana 6 dena u nedelata....prestanav koga cickite gi napraviv pogolemi od 70 % devojki so koi se druzev...
E sega koga odamna ne vezbam edinstveno stomakot mi e pogolem od 70% trudnici...and I feel happy....
![]() I decki ne zaboravajte....U teretana ne rastat muda....samo muskuli....dzabe vi e....
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
trudam se....
![]() |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
танц, ако се брои како вежбање, и возам статичен точак...понекогаш чучњеви и стомачни, ама тоа само кога сум посебно расположена
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Вежбам.
Иако ми викаат дека повеќе се глупирам ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
barem nishto....ne vezbam!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Порано во основно вежбав математика...
![]() ... во средно ни тоа не вежбав ... ![]() Изменето од LiDivio - 04.Јули.2010 во 00:43 |
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
ne znam da vezbam...se vezbaat so mene
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |