|
Атеистите се религиозна група |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тука на форум се собираат и прават обреди во веронаутичките теми не палат свеќи во неодреден момент не се молат кога нетреба не вртат кругови околу црква за невелигден не постат кога нетреба се некои обреди не прават во времето непредвидено за нив ене чиста религија Изменето од anakin - 03.Септември.2010 во 01:08 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
u ..poshtenska marka...a jas pa si mislev ,..ne sum religiozen...
..a ono,..ushte i zrtvi da mu podnesuvame,.na ,..ne veruvanjevo...
Изменето од Messenger - 03.Септември.2010 во 01:15 |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
веруванје у господ е едно
религија е друго религија не може да постои без обреди, и костимографија атеизам нема ниту едно ниту друго .. така да е жими мама религија |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa, ti si bil epten ateistichki religiozen! A sluchajno da ne nenosish zrtvi kako krpi, chorapi i zejtin kaj atesitichkiot sveshtenik na nepraznik na ateistichki nesvetec? A nedavanje nek*rban na nepraznik? Изменето од Messenger - 03.Септември.2010 во 01:19 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
меси
секој нормален знае дека религија е пропратена со обреди и костимографија без тие две работи не би можела да опстои атеизам реков нема ни едно ни друго, значи е религија која неможе да опстои значи ја нема а за веруванје и неверуванје можеме да прајме некоја компарација за религија и нерелигија е идиотски да ролемизираме |
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E sega i ti...
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....... ..... |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сега и јас море море, како не ме сакаш кога ќе се уозбилам ај нема друг пут него ќе нерелигијозувам кога нетреба ОД НЕСЕГА Изменето од anakin - 03.Септември.2010 во 01:24 |
|||
|
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Pejik
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Veruvam deka anakin misleshe na razrabotena religijska doktrina, dogmi, sveshtenstvo i t.n. |
|||
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vidi sega da bideme na cisto ATEISTITE se najcool ...
Hristijanite, onie ovie sto veruvaat ti se kako NASATA VLADA i site vetuvaat onaa ovaa preporodbi, duhovni materijalni onakvi a ATEISTITE se kako narodot nash zastanati vo cudo so podotvorena usta i ne im se veruva sto se nie filozofirame non stop.... Изменето од Messenger - 04.Септември.2010 во 17:48 |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....toj go kaza toa,..ne jas!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Messenger - 04.Септември.2010 во 17:48 |
|||
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |