|
Атеистите се религиозна група |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | ||
3207
Група Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa brza ako veruvas vo se i sesto verojatno si religiozna
|
||
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brza e ateist , ne e religiozna ! |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Pejik
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем ако брза е атеист - како на пример и ѕенмастер - може тоа да ја одкине од се'опфатната повржаност (религија)? |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако атеизмот е религија, тогаш и не-собирањето на поштенски марки е хоби. |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahaha, taka e brate Anakine Pozdrav do tebe i Srekjen Rodenden ( ako e taka kako sto pisuva de ) |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на форум секогаш пишувало глупости
не му веруј многу Изменето од anakin - 03.Септември.2010 во 00:34 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незборувањето не е само незборување, туку тоа е и генијална активност - или подобро речено, уметност - наречена молчење!
Среќен роденден, Анакин! п.с. Леле, уште една девица Изменето од spiros - 03.Септември.2010 во 00:41 |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајдееееееееееееее мислам дека треба да се прочиташ и да се искорегираш немој од себе да правиш со сила неук Изменето од anakin - 03.Септември.2010 во 00:41 |
||
|
||
Pejik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа и овој сега
несобиранје не е хоби ама хоби може да биде несобиранје на марки Изменето од anakin - 03.Септември.2010 во 00:49 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега кје те питам
собиранје на марки се вика филателија а како се вика несобиранје марки???? афилателија како теизам и атеизам но едно е религија а друго не е едно е хоби а друго не е Изменето од anakin - 03.Септември.2010 во 00:51 |
||
|
||
Pejik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Pejik - 06.Септември.2010 во 00:27 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro...religija e...!
tuku,..kaj se sobiraat ovie religiozni,...
..mislam deka site drugi odat nekade ,...i se molat,..ili shto,...
...a,kaj se zbrat,..ateostite?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |