|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 37> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sepak se potrebni kako pocetok na popravanje na rabotite... ako ima interes za toa, se razbira... |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Popravanje?
Sto ke se popravi Marko?
Greskata?
Napravenata steta?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti prostuvas li Blue Scarlet ? |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Error ...KINGDAVID
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne prostuvas??? ... |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, ne prostuvam od prosta pricina sto ne zaboravam ...
Si se zaprasal li dali nekoj navistina umee da ja prosti greska i da ja zaboravi bez da ja vadi na masa kako adut vo svoja korist sekogas koga ke ima prilika za takvo nesto ? .... Covecki e, neli?
Site nie sme samo lugje ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da prostis ne znaci i deka treba da zaboravis sto se slucilo. Toa pred se znaci da ne neguvas cuvstva na omraza ili za revansizam na onoj na kogo si mu prostil. I deka ednostavno pominuvas preku toa i vekje ne go spomnuvas , isto kako da ne bilo. A dokolku si prostil, a pak ja spomnuvas taa rabota i ja vadis na masa "kako adut vo svoja korist sekogas koga ke imas prilika za takvo nesto" toa ne e prostuvanje. Toa e vekje zlopamtenje... I da, site nie sme samo lugje...i zatoa treba da bideme humani |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prolistaj ja temava KINGDAVID za da vidis sto e onaa Covecko za koe jas zboruvam ...
Humanosta silata ja ima koga e napisana i kazana .... a nikade na delo ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj ke ja prolistuvam cela tema , ne me zafrkavaj . Kazi sto mislis za ona Covecko A Humanosta ja ima koga e napisana i kazana... a nekade i na delo... |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ti rekov jas deka su bukvalist a ti se bunis ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum bukvalist ...Ama ajde ti prostuvam |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prostuvanjeto e odlika na silnite; slabite nemaat sila da prostuvaat. |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prostuvanjeto koga barem ednas ke si go povtoris vo glavata stanuva licemerie...tuka e silinata
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potpolno i celosno prostuvanje mozhe da bide samo so zaboravanje na toa shto se prostuva.
Ako se prosti, a sepak se pomni... i toa e prostuvanje, ama ne e navistina potpolno i so celo srce. Shtom seto toa se pomni... ne e toa TOA. Duri i drzhavata, koga pravi spogodba so nekogo i vetuva deka potpolno s'e kje prosti, taa gi brishi site arhivnski podatoci kako nishto da ne postoelo. Toa e potpolna garancija deka s'e e prosteno i zaboraveno i nikoj ne kje mozhe odnovo da se povika na onoa shto se prostilo. PROSTUVANJE znachi ZBOGUVANJE. Zboguvanje znachi odenje za naveka - nema vrakjanje. Toa e nepostoenje. A sekjavanjeto e postoenje. Spored toa prostuvanjeto so sekjavanje ne e vistinsko PROSTUVANJE. Изменето од Messenger - 01.Септември.2010 во 22:48 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |