IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - А што е со лезбејките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А што е со лезбејките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 17>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 00:27
Originally posted by Crnooka Crnooka напиша:

taa e pregolem drugar, ne sakam da ja izgubam so toa sto e biseksualka

Ako e vistinski drugar, a i ti, nema da ja izgubis, kako sto ni moite drugarki ne me izgubija mene, nitu jas niv.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 14:48
Nemam nikakvi predrasudi kon nikoj pa taka najmalku kon lezbejkite.No mojot drugar mi kaza deka ne mu e seedno sto se druzam so biseksualka.Mi postavi interesno prashanje dali bi go gledala jas nego so poinakvi oci ako toj se druzi so homoseksualec.Mu rekov deka ne bi mi smetalo.No toj mi rece deka sekoj ke misli deka e del od homoseksualcite, deka ke mu se sledi sekoj pokret so nego, sekoe smeenje kje mu bilo pedersko, sekoe tapkanje po ramo na drugarmu ke bilo udvaranje...Imase pravo, mozebi jas ne no ostanatite oosobeno dechkite ke go vturnat vo del od homoseksualcite.
Ne znam za mene sto misli okolinata poradi drugarstvoto so mojata drugarka lezbejka, a i bash nikad ne mi bilo vazno sto se tracari.Steta sto uste dolgo vreme na udar ke se homoseksualcite, biseksualcite vo ovoj del od Balkanot
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 23:29
Maja voopsto da ne ti e vazno, kaj nas veke ne e problem sto imaat predrasudi kon homoseksualcite pa moraat i kon nivnite prijateli da imaat. Aj da se vratime vo 15 vek i da gi palime ko vesterki, cuvaj boze ko lepra da imaat...
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 07:22
Originally posted by Нина Нина напиша:

Mnogu e poloso dokolku se krie seksualnata orientacija bidejki koga togas vistinata ke se doznae, a togas veke ke bide kasno za poddrska od prijatelite koi ste gi lazele

За таа лага има многу добра причина. Плус тоа, воопшто со лагата не се повредуваат чувствата на стрејт личноста, зашто лажењето во овој случај е од страв од отфрлање, неприфаќање...
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 02:43
ako, ne drugo ,poprijatni se za gledanje, od pederite,........da mu se zgadi na chovek,..........auuuu!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
nikola21gr Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikola21gr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2006 во 02:33

Komunisam-nekoj mislit e los sistem ali jas bi rekol deka e eden od najdobrior-Komunizmot spoen so Nacizmot znacit Cist zivot  Priroden Nistenje na Pederi i lezbejki ne smeet takvi raboti da se spomnuvaat vo javnosta im gi mesaat umovite na drugi

Кон врв
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2006 во 11:04
Abe odi prosetaj malce izlezi od dupkata kade samo rabotis, koj ustvari ti dal vlez vo amerika?
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 10:24
Originally posted by nikola21gr nikola21gr напиша:

Komunisam-nekoj mislit e los sistem ali jas bi rekol deka e eden od najdobrior-Komunizmot spoen so Nacizmot znacit Cist zivot Priroden Nistenje na Pederi i lezbejki ne smeet takvi raboti da se spomnuvaat vo javnosta im gi mesaat umovite na drugi

леле прекрасноиме имаш го обожавам ама ограниченоста... мајко мила гледам хомо станав од зборење
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2006 во 11:12
lezbejnite po difolt ne znaci deka glumat mazi....

koja notorna glupost
Motivation is game in my hands
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2006 во 13:48
Originally posted by senokos senokos напиша:

na  lezbejkite  da  treba  da  im  se  kaze  deka  zivotot  e  ubav  i  kako  zena  a  ne  kako  tie  sto  svatile  deka  treba  da  glumat  deka  se  maski  pol

навистина , од каде ти е ова жити мајка
Кон врв
Che Guevara Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2006
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Che Guevara Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2006 во 22:54
Nemam nisto protiv lezbejkite, a pederite treba da se ubijat na kolec site do eden.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2006 во 21:19
Originally posted by brza brza напиша:

ako, ne drugo ,poprijatni se za gledanje, od pederite,........da mu se zgadi na chovek,..........auuuu!!
Tocho, mnogu poprijatni za gledanje
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2006 во 03:01
Originally posted by brza brza напиша:

И мене ми се гади од цигари, па шо да праам, мора да ги гледам и да го дишам чадот од цигарите на тие што околу мене ги пушат.

Изменето од RebeL - 16.Август.2006 во 03:04
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2006 во 18:09
Dali mene ova me prasuvash senokos?
Ne sum biseksualka i toa ne znaci ako mi se poprijtni za gledanje da me stavash vo biseksualki.Svasta
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.