|
Бакнежи ... |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nemozam da isrpam poljubac u vrat.
Ednostavno nemozam. Mnogu sum osetliva na toj del. Изменето од zamislena - 29.Август.2010 во 23:11 |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sakam baknezi.....mnoguuuuuuuu
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакам кога бакнувам нежно вратче....
од позади...нежно...мммм....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
samo vratce....... |
|||
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од некаде мора да се почне.....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Врат, бутки, полутки, мевови, канџи секаде сакам бакнувања Оној францускиот ми е фаворит, да прскаат лиги на сите страни
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da |
|||
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kvalitetno i socno zhvaljanje so kup ligavenja
|
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што е бакнежот? Исконски инстинкт, обликување на најстрасните желби со усните, симболичко спојување на две души во едно, тактилно уживање или химна на љубовта? Или сето тоа заедно? Или многу, многу повеќе?
Ја бакнуваме раката на оние кои ги почитуваме или им изразуваме понизност, челото на оние кои сакаме да ги заштитиме, образот на оние на кои им честитаме, усните на оние кои ги сакаме, вратот, дојките и другите ерогени зони на оние чија страст ја посакуваме, дланката кога бакнежот симболички го испраќаме низ воздухот... Се бакнуваме за поздрав и се бакнуваме за разделба (еднаш, два или три пати). Се бакнуваме за добро утро и за лека ноќ. Се бакнуваме како потврда на љубовта, како брачен завет, како ветување за илјадници нови бакнежи, како еротска провокација, како предигра... Бакнежите можат да бидат платонски, француски, филмски, џентлменски, лажни, ескимски, вампирски, мафијашки... Можат со својата магиска моќ да го претворат жабецот во принц, да ги разбудат заспаната убавица и Снежана. При бакнувањето се лачи ендорфин, хормонот кој го поправа расположението, се подобрува имунолошкиот систем, се зајакнуваат мускулите на лицето со што се одржува младешкиот изглед, се трошат стотина калории. Покрај физичките промени на добро, бакнежот влијае на психолошкото здравје, не' прави поживи, поенергични, посамоуверени, емоционално поисполнети... Некои бакнежи никогаш нема да ги заборавиме - првиот бакнеж, бакнежот што бил украден, подарен, заслужен, таен, по кавга, од кој ни се треселе колениците, од рекламата за кармин... Или антологиските бакнежи од литературата, ликовната уметност, филмот и музиката кои емотивно не' допираат. |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
........ Еве од мене за сите што сте учествувале во последно време
на темава .... Бакнежи ....... еден бакнеж .......
... Но ако продолжите со ставање на слики ..... темата ќе мора
да се затвори ...заради ....... зачистување .... !!! .....
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Originally posted by Mindy
Дали некогаш ви се случило да ве бакне некоја личност која ви е само пријател , ништо повеке , а притоа да ви се допадне бакнежот и да посакате да ја бакнете личноста повторно ? на пријател ни ми отишол умот да посакам пак ниту ќе ми оди ...... ааама за пријателка ми оди и пред да ме бакне ..... за пак .....
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Edna od onie so slikite denes ...da si kazam na temava.... Da....ama sum se kontrolirala |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бакнежи...одличен начин за пронаоѓање заеднички јазик.... ...
|
|||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |