|
Претепан до смрт турист од Србија во Охри |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шта сам ви урадио??-прашувал додека го тепале.
има нешто повеќе тука,отколку она споменатото дека се е за девојка |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од еден од вработените во локалот, јас ја слушнав следнава верзија:
- Дечково играјќи ја турнал сопругата на газдата од локалов, се завртил и и се извинал. Другиот србин кој бил пријател на газдава му рекол: - што бе извини, вака и во Белград дан правиш (на српски нормално)?, и му залепил шамар. Дејан, наводно балкански шампион во кик бокс (не знам која година) му врзал бокс, и скокнало обезбедувањето. Сега веќе починатиов успеал да се избори со нив и избегал, е сега дали во паниката тој свртел околу поштана и повторно се нашол пред толпава луѓе што го бркале ... |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па за среќа не утепале никого па да јават медиумите. Ама колку тепачки се случуваат, ако за сите почнат да јавуваат медиумите...
Ај замисли да убиеле Македонец во Грција... Лично јас како скопјанец се чувствувам побезбедно во Грција отколку во Охрид (ова од искуство го пишувам). Изменето од LiDivio - 30.Август.2010 во 20:00 |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...inache ,..arno vika onoj pogore ...vo grcija mnogu pobezbedno e ,...vo sekoj smisol. ..pa, duri i vo gluvo doba da zalutash ,..nemash gajle! samo,..sega, djabe mu e nasrbinot shto ne otishol samo malku podole! Изменето од brza - 30.Август.2010 во 20:18 |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во Грција никогаш не сум бил .........., т.е. на летување. Но, сум ја прошетал цела Грција вон сезона бидејќи се занимавам и со археолошки работи меѓу другото. Никогаш не сум се почувствувал загрозен како во Охрид, а сум дискутирал со Грци на чувствителни теми (историја, политика...) Изменето од zamislena - 30.Август.2010 во 23:34 |
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сум јас од Охрид. Гледам се изнашетавте во Грција, се` знаете, каде е и колку е безбедно. Ме интересира што лошо во Охрид ве има снајдено. Уствари, ич не ме интересира, ми е гајле...... Изменето од zamislena - 30.Август.2010 во 23:34 |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koj kade odi na odmor toa e negova licna stvar.......
...megutoa da pretepas covek do smrt...toa e veke nenormalna rabota...i kaj i da se sluci go osuduvam najmnogu...........ova e sram za Makedonija......sram da im e na huliganite koi go ubia zlatno dete.......I eden od tie 30 dusi da ne se najde da kaze dosta e luge........Kaj e dusata sega sega na negovata familija sto da mislat tie za Makedonija i Ohrid, i za makedoncite..zaradi tie huligani ke ne karakteriziraat site kako isti....SRAMOTA.......... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Otidovme vo pogresna nasoka, kako i vo sekoj grad ima dobri i losi ludje...Ne se site Ohridjani losi i nema potreba da se pluka po Ohrid kako sto vece pravat nasite po forumi, web vesnici i slicno...Procitav na eden srpski vesnik vo komentarot dole , nekoj glupak na makedonski pisuvase, gi povikuva Srbite 'zaednicki' da go bojkotiraat Ohrid...Mislam nigde vrska, Ohrid e nas , Makedonski i treba pozitivno za gradot i ubavinite... Problemot so obezbeduvanjata na diskotekite vo Ohrid treba da se resi poditno...50% od obezbeduvacite se so kriminalni dosieja...Sekade vo svetot obezdeduvanjeto ti otvara vrata da vlezes, kaj nas ti zatvaraat...A baska toa sto se klosari, idioti i nemaat osnovna kultura niti pocit sprema klientite... Policijata isto taka potfrli vo slucajov...Zarem nema dovolno policajci vo civil vo Makedonija za da se pokrie Ohrid vo ovie 2 meseci...pa ne e Njujork , Ohrid e ....Ne e tesko da ima 20-30 policajci koi ce se motaat po klubovite ili okolu niv cisto da ne se slucuvaat vakvi ubistva.... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам како можете да браните вакви работи небитно во кој град и да се случат од нашата држава, да браниш криминалци е страшно. Зборот ми беше како може ваквите инциденти да се случуваат претежно во Охрид а башка на тоа грото од Скопје да сме имале вакво искуство. Шест години без престан годишниот одмор го поминувам во Охрид, оваа година беше мизерна нигде фискални не даваа, за услугата да не зборам, плажите пола празни освен за викендите.
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pavaroti каде виде дека некој брани криминалци?
Никој не брани криминалци, ама да се плука по цел град или цела држава, затоа што 7-8 души направиле глупост, не е во ред, нели? |
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Навистина не можам да сфатам како може да ги осудувате сите граѓани на Охрид, ова можеше да се случи било каде ... не само во Охрид туку насекаде постојат нормални и ненормални луѓе...ако одиме според ова значи сите велешани се монструми не сакам никој да ме сфати погрешно, навистина е страшно ова што се случи и за мене тие луѓе што го сториле ова се најголеми кукавици и сите до еден што биле учесници треба доживотно да гнијат во затвор.
|
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
Pavaroti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас како што напоменав во постот кога ја отворив темата „Охрид многу го сакам“ но сите сме имале такви искуства со Охриѓани и ако го сакаме Охрид мора да збориме за да го променат нивното ниво на култура на одредена група на луѓе. Еве примери: Нор**лно ли е дека член на моето семејство е пазарен инспектор кога одам во продавница со него да не ме покрадат и да ми искуцаат фискална сметка бидејки знаат што работи а кога одам сам производите да бидат стално со различна цена. Или пак да се истепа странски турист бидејки бил во кафуле и си пиел пијачка дека седел на местото на некој локален фраер. Или пак да се се удават толку луѓе бидејки бил претоварен брод а во него башка на се да нема појаси за спасување и да нема соодветен технички преглед, па годинава бродарите пак да не сакаат да направат технички прегледи на своите бродови. Можам да бројам уште но ме мрзи. Во ниеден друг град од нашата држава не случуваат толку гом*нарии па затоа луѓето се револтирани. |
|||
Pavaroti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се секирај кога ќе ги однесат во Идрисбек ќе видат колку се моќни, таму нема да можат да се нафрлуваат како чопор волци. |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Навистина е тажно ..што еден млад живот е згаснат
на ваков начин ..во Охрид..... Но и жално е да се напаѓаат
сите Охриѓани.... како што е спомнато погоре...за дело кое што
е направено од десетина души......
Другарот на починатиот, Горан Периќ, кој заработил само лесни телесни повреди, во полиција ги идентификувал сите учесници во инцидентот.
МВР се уште трага по еден српски државјанин, 29-годишниот Драган Ѓорѓевиќ од Лесковац, осомничен дека учествувал во нападот врз починатиот белграѓанец и по него е распишана потерница, бидејќи постои основано сомнение дека веќе ја напуштил и државата. Тој уште вечерта ги собрал своите работи од хотелот во кој престојувал и оттогаш му се губи секаква трага. Ми се чини дека овде се работи за нешто повеќе од колку
за некаква расправија за девојка ... или алкохол и .......
И уште нешто ..јас секоја година одам во Охрид... ќе продолжам и
понатаму ..затоа што си поминувам ...убаво...
Тоа што е за мене таму убаво ..за некого е во Грција...Бугарија
.... ..... или незнам каде .... но запрепастувачки е фактот
што се повикува ....Охрид.... на бојкот....
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |