|
Книга |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јуни.2006 во 13:55 |
Дали некој од членовите на форумов се обидел да пишува книга?
И ако сте пробале на кои проблеми сте наишле, ви требаат ли издавачи, лектори, ...? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех ме пипна во нерв
|
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто, си пробала?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти што мислиш? Зарем сумљаш во моите поетски и писателски способности мило мајсторче
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam 190 strani spremni za pregled. Mislev ovaa godina da la izdavam, ali pocnav i vtor del da pisuvam taka da ke poceka. A zasto prasuvas? Da ne si lektor???
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мила прашува само со какви проблеми се соочуваме ние што шкрабеме по хартиите.. Мајсторче мило тоа.. имам проблем понекогаш кога немам инспирацијаааааа
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
steta
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас стигнав до трета страна и ми дојде тешко, а идејата ми е страшна, роман - трилер
|
|
Јас сум мајстор!
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајсторче каде запна, во што? Ајде да ти помогнеме..
|
|
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
време ми треба, ако има некој да ми позајми? инаку костурот на прикаската го имам, ликовите, односите меѓу нив, локации, ...
|
|
Јас сум мајстор!
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сега мило од кај ке почнеме?
време ке се најде |
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogi, so sreka so knigata. jas rabotam vo izdavacka kukja i znam kolku e tesko osobeno za eden makedonski pisatel, otkako ke ja napise knigata, potoa da ja izdade i tirazot da se prodade. obicno kaj nas pecatat vo ogromni tirazi a retko koj kupuva kniga od nasi avtori. site sme popaleni po svetskite bestseleri i ne znaeme da si ja cenime nasata umetnost.
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за издаваштво немаш проблем, само напиши ја книгата
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам мила, не може да се најат финансии за да се издаде, страшно |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |