|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 27282930> |
Автор | |||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема проблем Kocev, енитајм. @Iron Man: Немора да е лиценциран, постои Trial Reseter и го враќа во првобитна положба, ја ресетира трајал лиценцата, и повторно одбројва 30 дена. Законски и неказниво ;) :)))) |
|||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bidejki na rabota kompjuterite ni se vrzani vo mreza a kolegata vo slobodno vreme odi na sumljivi stranici i cesto ni gi zarazuvase site kompjuteri morav da gi probam skoro site antivirusni programi i nemalo spas od nego no poslednive 3, 4 godini na site kompjuteri imam instalirano antivir i od togas sum raat a baska e besplaten.
|
|||
MozillaF
Нов член Регистриран: 29.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имам касперски антивирус и задоволна сум, еве чист ми е компјутерот до сега, секој вирус го детектира
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
гледам многу го фалите касперски и сакам да прашам дали касперски има линк скенер (како шо има AVG Internet Security и McAfee Total Protection) |
|||
|
|||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вака, прво то не е LinkScanner туку то ти е Web Protection, пошто линк како линк неможи да биди скениран или да биди малициозен. А да знајш, касперски има таква опција :)
|
|||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако има тогаш СУПЕР туку види тука или тука така и на касперски е? пример ако е чиста страната ќе биди со зелено а ако е опасна со црвено? |
|||
|
|||
Биа
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако е опасна Касперски не ја отвара :D
|
|||
Touch it Scroll it Close it Click it Cross it Crack it Switch Update it Lock it Fill it Call it Find it View it Code it Jam Unlock it Buy it Use it Break it Fix it. <Technologic>
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako nekoj ima vishok licence key za Bit Defender bi mu bil mnogu blagodaren .
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
hardtek
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaspersky e zakon za site posebno 2011 verzijata internet security ima mn dobro crackce ispadnato ni blacklist ni nis so 3700 dena licenca konre ja pocnav da go koristam od verzijata 2009 i ottogas do sea site verzii sum gi pominal so krakovi super si raboti nikogas ne sum imal problem so virusi posto sekade kaj sto sum gledal za kaspesrsky najdobri se za niv poveke se baraat klucevi krakovi za drugive nisto taka da toa sto vikate kocenje ne kom nema veza za postarite verzii neznam ama za 2011 mozam da garantiram potrebno e da imate minimum 512 mb ram memorija procesorot sigurno ne vi e do tolku slab taka da super bi rabotel na sekoj ponov kompjuter jas do sega go imam staveno na eden kup kompjuteri site bile zadovolni taka da vi go preporacuvam i vas da go probate internet securiti 2011 verzijata na kaspersky
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вчера бев сведок дека Касперски е закон.
На USB од дома печатев на ласерски печатар на работа нешто и Касперски одма откри три црвчиња на USB-то,а дома AVG абер немаше А компјутерот си шиба сиромав,кој знае колку му е лошо и тешко на душичката |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
hardtek
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
stavaj kaspersky doma i ic ne mu ja misli avg kopiraat od kaspersky neznam kolku imate zabelezano se koga ke ispadne nekoja nova verzija na kaspersky po nekoe vreme eve gi i avg so nov antivirus t.e avg gi sledi kasperksy so tehnologia enginot e na kaspersky ama sekoj li go znae carot samo eden moze da bide nemoze site
Изменето од hardtek - 06.Ноември.2010 во 18:42 |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми се даваат толку пари за Касперски,додуша јас сум си сам крив,снимање на песни,пдф формати и глупости разни преку LimeWire си нисат последици.
Ама пак компјутерот си работи добро,нема никакви проблеми за сега,понатамо здравје ќе видиме како ќе оди ситуацијата,ако почне да ми се случуваат екцеси некои ќе ставам Касперски. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
hardtek
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe za so da davas pari kakov krak ima izlezeno cudo e raboti besprekorno jas kaspersky go korsitam mn dolgo vreme voa hakerive se mnogu mnogu napred najnoviot krak e od 3700 dena ni black list ni klucevi stavanje ni nisto vazi do 2020 godina , eve poveke od 3 meseci go koristam so krak i site prethodni verzii sum gi koristels od 2009 verzijata koga pocnav da baram strikno za nego nikakov problem nema raboti bresprekorno
Изменето од hardtek - 06.Ноември.2010 во 18:48 |
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мoжеш да купиш од ANHOCH "BIT DEFENDER TOTAL SECURITY 2010" за нешто помалку од 600 ден, лиценцата е за една година, јас сакам да го купам но ќе почекам да донесат 2011. Или пак да си симнеш бесплатен но само антивирус ANTIVIR. |
|||
Внеси реплика | страница <1 27282930> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |