|
Фармерки |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 76> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...gi obozavam ..
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........
Често пати мисијата наречена “пронајди совршени фармерки“ ни се чини невозможна. Или се предолги, или прекратки, или со многу низок струк или се......широки околу струкот. Стручниот тим на познатиот бренд Levi's со помош на посебни начини на мерење на облините успеал да креира совршени фармерки. На потрагата изгледа и дојде крај.
Levi's ја претстави т.н. „Levi's Curve ID“, нова линија на фармерки..
1. Slight Curve е резервиран за мали облини. Со овие фармерки се нагласуваат колковите....
2. Demi Curve е за женствени пропорции, убаво го нагласува струкот и создава хармонија помеѓу поедини делови од телото.
3. Bolde Curve е за вистински женски облини. Го следи струкот и облините без да го затегнува телото...
...Се уште не се сите форми и бои на пазарот, но наскоро ќе може сите да ги набавите“ - коментирала Beatrice Graf од модното списание Vogue...
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmm super se zamislena...
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od pogresna strana se slikani, Cali...
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak se zakaciv tuka...omilen del od sekojdnevnata obleka
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,del od moeto sekojdnevie ,gi imam vo sekakov vid
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |