|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца ловџии се во шума и едниот колабирал. На другиот му изгледало како да не диши, а очите му биле зјапнати, затоа преку мобилен испаничено повикува прва помош: - Ало, мојот пријател е мртов! Што да правам? Операторот од другата страна со смирен глас му вели: - Не паничете, најпрвин мора да се увериме дека навистина е мртов... Од другата страна се слуша истрел, а човекот вели: - Добро, мртов е, што сега?
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Летале во авион Мајкл Џексон, адвокат, доктор и три четири деца, и пилотот се јавил од кабината
- Авионот ќе се сруши а има само три падобрана. Докторот: - Спасете ги децата! Адвокатот: - Ма еби ги децата! Мајкл Џексон: - А има ли време? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторот му вика на пациентот
- Леле, имаш гангрена на ногата. Ќе мора да ти ја одсечеме. - Во ред докторе, само да преживеам. По операцијата докторот му вика - За тебе имам една добра и една лоша вест. - Кажи прво лошата. - Сме ти отсекле погрешна нога. - А добрата? - Воопшто си немал гангрена!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил Хитлер и му забраниле да ги убива евреите.
Така тој се мислел што да прави и изградил зграда али само од стакла.Внел евреи во неа и им рекол кој излезе на џамот ќе го утепам. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си одел еден ден така Хитлер и сретнал едно Еврејче , го прашал : Колку години имаш ? А ова рекло : Утре ќе наполнам 9 . Хитлер : Се кладиме дека нема ?
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Umrel Pero, a negovata zena zena pred da go pogrebat rekla: "Daj Boze da se prevrtuvas onolku pati kolku sto me izneveruvase !" Posle nekoe vreme i negovata zena umrela i dosla pred Sveti Petar i go prasala: " Dali znaete kade e mojot maz Pero, sakam da go vidam? " A Sveti Petar odgovoril : "Pero ventilatorot?" |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој цариник умрел и правец кај Св. Петар. Додека Св. Петар се мислел каде да го испрати цариникот му вика:
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo eden restoran na negovoto meni pisuvalo: "Jadenjata so pecurki gi naplakjame odnapred ! " |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е разлика меѓу педагог и педофил?
- За разлика од педагогот, педофилот навистина ги сака децата |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат двајца по улица кога покрај нив се протркалува женска глава...и ете ти го едниот вика- каде бре луда женска главо?
|
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излегува Саша Матиќ од дома да прошета и налетува на комшијата...
-Ооооо, кај си бре Сале? А Саша се врти лево-десно и вика -Е јеби га, појма немам! |
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторот се обраќа на загрижениот пациент:
- Со вашето срце ќе живеете 75 години. - Ама докторе, па јас имам 75 години. - Ете, гледате. |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Родители - садисти го фрлаат своето бебе по скали. Мајката загрижено гледа и вели:
- Леле, ама ако му падне капчето!? А таткото на тоа: - Не се секирај, му го заковав со шајка! |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Мамо, мамо зошто тато пцуе во дворот?
- Ќути и дај ми уште к*ршуми! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |