|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Charmedgirl
Јас барав...ПАК...пред 5-6 дена. Една колешка сакаше да купи, па викам ај и јас да се распрашам ..иииии...никаде немаше. Ни во ВИП. Ми рекоа дека ќе добијат. Кај се не бев. Ајде, можеби навистина НЕКОГАШ ќе добијат |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа бабичке не знам што да ти кажам, освен да почекаш и за недела дена пак да побараш.ОНЕ мислам дека го немаат...значи останува или Т-Мобиле или ВИП... |
|||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pros: Interesni funkcii-vgradena crna lista za povici, Fake call so drzenje na dugmeto za povik, brz, dobar touch, ima QWERTY virtuelna tastatura koga ke go prevrtis, kinetic scrolling i mnogu drugi raboti. Cons: Nema WLAN nitu auto focus, se grebi(ustvari moj telefon nema neizgreban ). Nisto drugo. Odlicen telefon. |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.idividi.com.mk/Futurama/InternetIT/623882/index.html
sto ke ti koga imas 3g |
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да пуштам појако светло,пр. некој рефлектор
|
|||
DoubleB
Нов член Регистриран: 01.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали некој знае каде во Скопје можам да купам Dual Sim телефон ама не од оние кинеските?
|
|||
STRATUS
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kade mozam da najdam predna maska za f003
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мега Мобил, во нас. Аеродром карши Тобако2 ....и да нема во моментот носат за 2-3 дена...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
STRATUS
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
blagodaram ninja
Изменето од STRATUS - 25.Ноември.2010 во 01:47 |
|||
drmr
Нов член Регистриран: 19.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dali nekoj moze da mi kaze na samsung i9000 memorijata mu e 2g rom i 8 g vnatresna memorija ili 2 g rom i 6g vnatresna memorijA KOI ZAEDNO PRAVAT 8 G
|
|||
ne e budala toj sto ne znae da cita tuku toj sto se sto ke procita misli deka e tocno
|
|||
mark knight
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПОЗД како да ја променам јазикот на мобилниот HTC TOUCH DIAMOND
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bidejci misijata za kupuvanje na nov telefon vo dalecnata 2010 propadna (vidi pogore), a vo medjuvreme apetitite porasnaa (videla zaba konj se kove pa i ona dignala noga) pa sega gazda Gonzo mu zima merka na HTC Wildfire....Doduse mu mislev na HTC Desire so 3,7' screen ali istoto go dobivas so Wildfire samo vo namaleno izdanie i poevtino...Ja go ja...
I kako sto e redot ja da si prasam ali nekoj e vo 'vrska' so HTC , bilo koj od nivnite modeli ovie ponovite. Cisto izdrzlivost, baterija, kvarovi, softver bla bla bla....
PS...Ti nad mene ne odgovaraj, cim si zbrkan so promena na jazikot za drugo ic muabet da ne pravime...
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако си претплатник на т-мобиле подобро земи го HTC DESIRE HD и така на рати го даваат а башка господ ќе го видиш. А овде ќе си прочиташ точно се што те интресира: http://www.gsmarena.com/ http://www.mobilnisvet.com/ |
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gonzo, aj vidi go ova SONYERICSSON XPERIA X10 MINI, vo taa klasa e
Изменето од Pavaroti - 09.Јануари.2011 во 00:27 |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |