|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 62> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање. Сервисерот решил да се позафркава, па и рекол:
- Не ти треба пеглање, само дувај во ауспухот, сама ќе се исправи. Се вратила плавушата дома и почнала да дува, ама ништо не се случило. Поминала друга плавуша и ја прашала: - Што правиш, ма? Објаснила оваа што прави, а другата со смеење искоментирала: - Па, како ќе се исправат дупките, си ги оставила прозорците отворени. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашале плавуша како се вика стручњак за вулкани, а таа одговорила:
- Вулканизер! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши разговараат
-Што ли зборат машките кога се сами? -Па, ваљда исто што и ние! -Како не им е срам???? |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зошто?
Затоа што на кутијата пишувало од 3-6 години. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши:
- Цуцо, како помина на тестот за интелигенција? - Ма, ќути, среќа беше негативен. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша лази во продавница?=бара пониски цени
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WASH & GO!
Зашо плавушата кога се избања оде по кадата??Затоа шо на шампонот и пишува wash and go!.. |
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
XStrongAngelX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителка
држи к*рс по историја на 20 плавуши. Прво прашање: - Каде се наоѓа Америка? Маја, една од плавушите станува и ја покажува на картата. - Браво! А кој ја открил Америка? 19 плавуши во еден глас одговараат: - ...Маја! |
|
Дедо мраз злато
|
XStrongAngelX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЛКУ Е ДОЗВОЛЕНО? Вози плавуша автомобил и гази четворица случајни минувачи.Доаѓа полицаец и вели:- госпоѓо штотуку згазивте четворица пешаци. Плавушата:- а, колку е дозволено?
|
|
Дедо мраз злато
|
XStrongAngelX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ГРОБ Што пишува на гробот на плавуша?Првпат лежи сама!!!
|
|
Дедо мраз злато
|
XStrongAngelX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец сопира плавуша и вели:- Дајте ми го вашето име и презиме, молам.
Плавушата нервозно одговара: - Ти луд ли си? Ако ти ги дадам тебе, јас како ќе се викам. |
|
Дедо мраз злато
|
XStrongAngelX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша и маж патуваат во авион. Мажот: - Сакаш ли да си играме една игра? Јас ќе ти поставам прашање, ако не го погодиш ќе ми дадеш 5 евра, а ако јас вашето не го погодам ќе ви дадам 5 евра. - Не можам, уморна сум. - Добро де, ако јас не го погодам ќе ти дадам 500 евра.
|
|
Дедо мраз злато
|
XStrongAngelX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Дедо мраз злато
|
XStrongAngelX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Дедо мраз злато
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |