IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мрсни вицеви
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мрсни вицеви

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 29>
Автор
Порака
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2010 во 13:53

Мила Маро,
За време на мината година, се обидов да водам љубов со тебе 365 пати. Успеав само 12 пати. Подолу се наведени причините зошто не успевав во тоа почесто...

1. Чисти се чаршавите - 54 пати
2. Премногу е доцна - 17 пати
3. Изморена сум од купување цел ден - 49 пати
4. Премногу е рано - 20 пати
5. Многу е жешко - 15 пати
6. Се преправаше дека спиеш - 15 пати
7. Ќе не слушнат соседите - 3 пати
8. Главоболка - 22 пати
9. Сончаница - 7 пати
10. Ќе не слушне мајка ти - 9 пати
11. Не сум расположена - 43 пати
12. Ќе го разбудиме бебето - 17 пати
13. Ќе гледам филм - 6 пати
14. Бев на фризер, ќе ми се расипе косата - 5 пати
15. Имам температура - 16 пати
16. Погрешно време во месецот - 36 пати
17. Треба да станам рано - 19 пати

Од тие 12 пати кои успеав, активноста не беше задоволителна бидејќи 2 пати ти само лежеше, 4 пати ме потсети дека има дупка на таванот, 3 пати ми рече да побрзам и да завршам со тоа, 2 пати требаше да те разбудам и да ти кажам дека завршив, еднаш се исплашив дека те повредив бидејќи почуствував како се мрдна.

Одговор:

Драг Блажо,

Мислам дека ги збуни малку работите. Еве ги вистинските причини зошто не доби повеќе од 12 пати.

1. Дојде дома пијан и проба да ја е*еш мачката - 15 пати
2. Не дојде дома воопшто - 36 пати
3. Дојде предоцна - 33 пати
4. Ти омекна пред да влезеш во мене - 44 пати
5. Работеше до доцна - 58 пати
6. Требаше да станеш рано за да играш фудбал - 29 пати
7. Си се степал со некого и те удрил по јајца - 2 пати
8. Си го фатил пенисот во патентот од пантолоните - 4 пати
9. Беше настинат и ти течеше носот - 3 пати
10. Го изгоре јазикот од топло кафе - 3 пати
11. Имаше трн во прстот - 2 пати
12. Сврши во пижами додека читаше playboy - 16 пати
13. Гледаше фудбал на телевизија - 98 пати
14. Те болеше задникот од хемороидите - 10 пати

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2010 во 14:55
Што е разлика помеѓу грев и срам?
- Грев е да го ставиш, но срамота е да го извадиш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 21:14
Што прават Македонците после добар секс?
- 5% ќе се свртат на другата страна и ќе си заспијат.
- 5% ќе запалат цигара!
- 10% одат до фрижидер по пиво.
- 80% ќе се облечат и си одат дома!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 05:48
Разговараат Американец,Англичанец и Македонец на што најмногу им се палат жените  Американецот вели јас кога ја бакнувам мојата најмногу се пали, Англичанецот вели јас кога и ги лижам цицките мојата најмногу се пали Македонецот вели јас кога ќе си го избришам од пердето мојата најмногу се пали!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2010 во 20:47
Една циганка, така затрчаана трча накај амбулантата.
Без тропање без ред влегува кај лекарот и нему му извикува:
-доктореее ме боли пи*катаа!!
Лекаров зачуден од големата култура нејзе:
-зено каква култура беше тоа, прво ќе топнеш на врата после тоа не се вика така, ќе речеш вагина. ај сега иди надвор и постапи како што ти кажав.
Циганкава сега полека културно чук чук, влегува и:
-кумееее ме боли вагината.
Лекарот:
-од кај мори јас тебе кум сега???
Циганкава:
-па преска ми ја крсти мојава...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2010 во 21:04
Постар сперматозоид му објаснува на млад сперматозоид што треба да прави откако ќе биде испукан по ејакулацијата, па вели:
- Штом ќе бидеш ејакулиран, немој да се вртиш ни лево ни десно, пливај, пливај најбрзо што можеш се додека не здогледаш една мала црна точка. Е таа точка што ќе ја видиш е јајце клетката. Тогаш ќе се залеташ уште посилно, ќе мавнеш форца и право во неа. Гледај да ја дупнеш, вгнезди се внатре, залепи се за неа и уживај.
Запаметил младиот сперматозоид се' што му рекол стариов...Дошол и денот Д...
При редовни сексуални активности, почнал младиот сперматозоид да чувствува голема напнатост и притисок и конечно буууууум, излетал од господинот пенис.
Според советот пливал, пливал најбрзо што можел и кога стварно ете ти ја малата црна точка...Тоа е, си рекол и јуриш право во неа, сакал од прва да влезе...Ама трааас, тврдо.Се залетал уште еднаш, па уште еднаш, ама ништо, тврдо брат. Си рекол, сигурно се тоа застарени методи, па решил културно за затропа за да му отворат:
-Чуч,чук...Здраво живо, дали сте вие ЈАЈЦЕ КЛЕТКА ???
А од внатре одговор: Мрш бе копиљ јас сум КАРИЕС НА ПЕТКА !!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2010 во 21:11
Репортерка истражувала за причините за појава на болеста кравјо лудило, и заминала во Конопиште кај Блажо краварот, па го прашала:

Новинарка: Добро вечер, господине. Истражуваме за причините за болеста кравјо лудило. Дали вие можете да ни кажите некоја причина за појавата на оваа болест?
Блажо: Дали знајш дека волот еднаш годишно ја е*е кравата?
Новинарка: (и станува незгодно) Да, то е навистина занимлив податок, но каква врска има тоа со болеста?
Блажо: А, дали знајш дека јас ги м'зам кравите четири пати на ден?
Новинарка: Господине, тоа е исто занимлив податок, ама ако може да преминиме на конкретното прашање.
Блажо: Па тоа сакам да го кажам. Ако ти ги држам ци*ките четири пати на ден, а само еднаш годишно те е*ам, ти нема ли да полудиш?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2010 во 04:58
Цветко целиот запален после гледање на порнич, хистерично тропа кај комшиката.
-Отворај мори комшике да видиш што ќе ти направам!Ќе ме памтиш цел живот!
-Марш бре таму,не сум јас ороспија!
-Знам,и онака немам намера да ти плаќам!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 18:43
Учителка на крај од последан час на свои
ученици им вика:

Јутре немој некој да не е дошја у школу,
мора да правите сви тест и нејќу да чују оправдање од тип, болан сам, мама не
ме
пушти,
дедо ми умреја, успа се и слично.

И ете ти га едно дете од задњу клупу вика:
Учителке, а ако неможу да дојду због
сексуалну исрпеност?

Ајде, ајде можете Ви и с'с другу руку па
пишуете!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 18:50
Цуци сакал да има секс со Маца од сметководство, ама таа имала дечко.

Еден ден Цуци така нестрплив отишол и дирекно, Мацо да ти дадам 50€ да имаме секс!!!

Ама она рекла НЕ.

Цуци рекол, Слушај Мацо ќе бидам брз. Ќе ги оставам парите на земја , ти ќе се наведнеш и додека ги земеш јас ќе завршам работа.

За момент Маца се замислила, и кажува дека треба да се посоветува со својот дечко... Се јавува и го раскажува предлогот, тишина..................

Слушај рекол прашај за 100собери ги парите многу брзо, да нема време ни пантоланите да ги соблече и јави ми се одма потоа???

Маца се полакомила и ја прифатила понудата.

Поминале 5-10-15-20 минути ...... конечно 45 минути, дечкото не издржува и се јавува...   Мацо па што се случи?????
Ало оваа свиња фрли на земја 100 монети по метални, уште ги собирам....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2010 во 19:10

Си бил еден човек кој не можел да се ожени зошто сите му велеле дека женскиот полов орган каса, но некако нашол жена и првата брачна ноќ и вели:
- Ајде натрти се!
Оваа се натртила и овој вели:
- Кас, кас, кас, кас...
И женава од смеење прднала.
Тогаш тој и рекол:
- А ржиш а? Сакаш да ме каснеш... Е нема!

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2010 во 00:30
Влегува некое фраерче во аптека и и вели на аптекарката
-две пакетчиња виагра
-но господине едно апче ви е доволно
-види вечер имам состанок со две бугарки и една русинка затоа дај ми две пакетчиња
Аптекарката му дала две пакетчиња.Утрото кога одела на работа го гледа фраерчето пред врата нервозен.
-брзооо ....рекло фраерчето ... - давај крем за раце , женските не дојдоа смеење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2010 во 16:23

Во некое село избирале кмет и се договориле кој има најголем алат тој ќе биде, го избрале Јовета.

А овој радосен иде дома и вели: "Жено ме избраа за кмет, еј ти се верува ли".

А оваа: "Kако бе тебе те избрале".

"Па мене ми беше најголем алатот, затоа".

А жена му: "Епа кога не е бил Перо комшијата, ти ќе си".

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2010 во 16:23

Јапонците измислиле секс робот и зеле три жени да го испробаат.

Влегла прво Јапонката, за половина час излегла преморена од секс.

Потоа влегла Американката и излегла за еден час – едвај се држела на нозете.

На крај влегла Македонката. Час, два, три – никој не излегува... По некое време излегува роботот и почнува да бега...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,180 секунди.