|
НАСА |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа не е вистина, се што прават таму, е лично за доброто на човештвото... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravilo za neprotivrecnost.Ke go pocituvam
|
|
Точачиња.
|
|
TEMPLAR
Група Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima edna makedonka od ohrrid so raboti tamu!
Neznam da li ja znaete ja pisuese u vesnici! Изменето од TEMPLAR |
|
TEMPLAR
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kaj rabotit?
|
|
Точачиња.
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наса, оние што земаат милијарда милиони за да ни кажат дека Марс е
црвен? Тие? Па они не можат ни времето да го предвидат како што треба,
а не да те пратат на Марс!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажува и АЛИ, ама не значи дека е точно. Наса би требало да ги отвори
сите истражувања достапни за јавноста, па да видат сите кај се трошат
толку големи пари!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поврзи се со dogi и пишувајте на истата тема, оти тој е мајстор за оваа тема. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денешната технологија како што ние ја знаеме како,,најнова,, катинг еџ технолоџи наса ја имала пред 20 години и повеке
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Haker_mk_sk
Нов член Регистриран: 21.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од наса се очекува се. Јас сум сигурен дека кријат многу работи вклучувајќи и податоци за вонземјани можда кријат и технологија каква што има во филмовите. Ако кријат срам да им е
|
|
G.G. King
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa svetov ne znae so se da rakuva ako im se kaze za se ke se ispoubijat sami site
|
|
Pistolero123
Нов член Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NASA= National Aeronautics and Space Administration e formirana na 29juli, 1958 godina,nejzinoto moto e educiranje za covekovata idnina.Nasa kako agencija ja socinuvaat grupa na experti od koi nikogas nemozeme da stigneme do nivnite podatoci i slicno.NASA ima formirano ogromna tehnologija no nikoj nemoze da ni kaze od sto se sostoi bidejci samata agencija ne go kazuva toa,a i nikoj ne bi se osmelil toa da go napravi bidejci nikoj ne ja znae nejzinata lokacija.Jas mislam deka tie gi krijat prvite NLO DOKAZI i postoenjeto na vonzemjani.Tolku od mene..
Изменето од Pistolero123 - 22.Март.2009 во 20:47 |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наса отсекогаш била мистична и таинствена, крие многу работи, повеќе од колку што си мислите.....!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle nesrekjata na Challenger spejs shatlot, NASA se preimenuva... Need Another Seven Astronauts... Kolku za up to date |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора нови седум нови астронаути,може да испратите сопствена слика по Спејс Шатлот Дискавери,кој ќе биде лансиран на 16 Септември или пак по Ендевор во Ноември.
Може е малку доцна за да станете астронаути, но благодарејќи на НАСА барем вашата фотографија може да биде испратена во вселената. Едноставно, аплоадирајте ваша фотографија на Face in Space страницата на Интернационалната Вселенска Станица за сликата од вашето лице да биде испратена на една од двете преостанати вселенски мисии пред да биде завршена оваа програма. Face in Space ја следи долгата традиција на испраќање лични податоци во вселената. Ова не е прв пат да се носат податоци од од ваков тип во вселената, Војаџер I, на пример, со себе понесе фонографска снимка на бакнеж, снимка од првите зборови на мајката кон своето дете и мозочните бранови на сопругата на Карл Саган, помеѓу другите снимки од звуци од Земјата, додека на другите мисии на Марс и Месечината шатлите носеа микрочипови и ДВД-ија со имиња и пораки до вонземјаните од „обичните смртници“. Меѓутоа, ова е прв пат пошироката јавност да има можност да го испрати својот портрет во орбитата. Доколку сте постари од 13 години, сѐ што треба да направите е да аплоадирате ваша фотографија (или доколку сте срамежливи, можете да го испратите само вашето име) и да изберете на која од последните две вселенски мисии би сакале да летате. Спејс-шатлот Дискавери ќе биде лансиран на 16-ти септември, а Ендевор во ноември. По нивното враќање, можете да испринтате „сертификат за летање“, потпишан од командантот на мисијата. [How to Send Your Face to Space] |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |