|
5 причини за раскинување |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | ||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова се моите 5: 1. ако ме изневери 2. лаги 3. ако почне да се коцка 4. ...... дрога 5. малтретира, навредува... |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тешка философија и психологија...
Моите топ 5:
5. Неверство
4. Неверство
3. Неверство
2. Неверство
1. Неверство
Се друго е решливо...
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. досада
2- незадоволителен секс
3. кавги и несогласување за се и сешто
4. неверство
5. претерана посесивност
Причините се еднакви по тежина и било која од нив за мене е доволна за раскин
|
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka sega e moderno da kazesh "poradi nenadminlivi razliki vo karakterot"....A shto li toa ke mu znachi .......deka odednash sfakash deka karakterno ne si odgovarate
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.ако не знае да пере
2.ако не знае да готви 3.ако не знае да пегла 4.ако пие кафе со комшијата 5.ако гледа сапуници |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da se nadovrzam... 1.ako ne kopa u bavca 2.ako zaborava da gi nahrani prasinjata i ostanatiot dobitok 3.ako ne go zametue dvorot 4.ako ne pece ubav leb 5.ako ne e nasmeana dodeka go raboti se ona pogore... |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Све ова да сработи ,па уште и да се смее? Да се надоврзам и јас.... 1.Ако не го дава далечинското 2.Ако не носи кафе додека гледам ТВ 3.Ако заспива веднаш после секс 4.Ако гунџа за нередот низ куќа 5.Ако незнае да готви |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. лjубомора
2.агресиjа 3.опсесивност 4.насилство 5.насилство сите се повезани. |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сум заборавила погоре да кажам, доволен е само еден услов
да исполнува, не мора сите 5
не би дозволила да се натрупаат толку многу причини... Изменето од Schatzii - 12.Август.2010 во 20:17 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас вака би играл, под 1 и 2 би ги ставил во фикс, а долните три во условен систем 2 од 3... Изменето од LiDivio - 13.Август.2010 во 14:44 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да додадам и
ако хрчи на спиење под итно...раскин |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тебе да ти раскинат поради тоа што хрчиш ------- Причина за раскинување ... една тазе ... Кога ми тера инат ... а се е за негово добро ... е по нерви ми лази тогаш ... најголема причина за да го .. откачам Нека оди друга да го мази како мене ... мрш бре
Изменето од ФорумскаБаба - 02.Мај.2011 во 22:19 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ти дојде преку таквото од било која причина што ужасно те ириртира и немаш повеќе нерви да трпиш-раскинуваш.
Ја на еден тип му имам раскинато зашто ме тераше да му варам кафе и да му дробам салата. Ако не ме тераше сама ќе му направев а вака ми се прави господар
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako postoi edna(ama vredna) prichina, koj kje cheka do pet... Изменето од viktorija123 - 03.Мај.2011 во 16:43 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |