![]() |
|
СТИХОВИ КОИ ВЕ ДОПРЕЛЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 67> |
Автор | |||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Сам се снајде,не треба фала.
![]() |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
ne se snajdov
zapavo mi trebase izvor od kade poteknuvaat |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
rabani ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
||
kao stjena shto se neda,
zegama divjim ,olujama i ja nikad nedam se kod stvarnost lutam. zivot moj je poput hladne rjeke i beskrajan i vijuga se od neka razloga neznana, negde ipak prestane. o-o-o-o i pak negde prestane. nisam sudac, aniti mudrac teshko nosim to kamejne to vreme sjechajna na svojim ljegima. gde god dogem, kud god progem vec je neko odluchio u ime onoga shto nas je stvorio., a nije se borio. nechu izdat ja BOGA nikada nechu gasit sunce koje s neba sja. nechu zbog tebe ruku na sebe jer ti me volish i ti se molish za mene. nechu gasit sunce koje s neba sja. nechu zbog tebe ruku na sebe jer ti me volish i ti se molish za mene. marko perkovic thomson |
|||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
||
Anakine, potekloto na ovie stihovi gore sto go barase e prekrasnata pesna na Ante Popovski - TAA, koja ednas ja pastirav vo TVORBA KOJA VE OPISUVA
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=18362&PN=2 p.s. najverojatno nekoj ja ima prisvoeno i preraboteno, za zal vo svoe ime, a ne go potpisal vistinskiot avtor, Ante Popovski Изменето од Sho-Sana - 29.Јули.2010 во 12:03 |
|||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
. ми треба една приспивна онаква, тивка, нежна, малку монотона ќе ги затворам очите ќе гледам далеку во мислите таму каде времето е дланка на лицето и тогаш ќе сонувам пред да заспијам Леле. Ненормален. Убава е. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
би сакал да ви раскажам за живот без љубов
или тоа беше љубов без живот? сега тешко ќе се сетам тешко, навистина не можам да ви ветам но едно од тоа беше . сега мислам, a да беа двете, а не еден да се сретнаа случајно во случаен ден и двете да станаа едно и познавајќи ги така заедно денес ќе пишував сосема друга песна |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
ако некогаш ќе ме видиш
како стојам пред тебе тоа нема да бидам јас тоа само ќе си пред искривеносмешни огледала а ќе се насмееш, како што секогаш се смееше ќе се сетиш на мене на таков, искривеносмешен a секогаш се смееше најубавонасвет |
|||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
||
те гледам, те слушам и молчам
а цело време мислам, Дај ми една причина, да се насмеам. |
|||
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
So if shes somewhere near me
I hope to God she hears me Theres no one else could ever make me feel Im so alive I hoped shed never leave me Please God you must believe me Ive searched the universe and found myself Within her eyes |
|||
![]() |
|||
||
ај да запалиме по една
потоа ќе си речеме Збогум знам дека тој збор за тебе непостои а нели е сеедно????? збогум, чао, адио тоа се само, само зборови а тие се несовршени и како тој мачот во каменот веќе не боли а болеше многу пред да ти речам “ај, да запалиме по една”, последна |
|||
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
сончеви насмевки ...Сплот од зрак и облак во бело се меша во капка роса... Се мешколи нежно и скокотливо мало виножито во солзата ... Небесна болка надеж што раѓа – изгрејсонце... Блескоти мисла за новиот ден ... Црешово гранче ми измами поглед – зеленило... Сплот од зрак и планински бои ми обои очи... Топла љубов се мешколи тивко неуморно, трепетливо во срцево мое... Душевна болка надеж ми носи – будење ... Блескоти сјај од новото сонце ... Птичка мала од гнездо ме гледа – живот... Сплот од зрак сончев и мојата мисла - Насмевка раѓа ... Доброутро ... .... |
|||
![]() |
|||
||
го замислив животот без тебе
испадна незамисливо пробав да го живеам незамисливо живеев може незамисливо да се живее само еднаш а потоа се‘ е, Боже, толку стварно |
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |