|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој му кажува на малиот Трпе дека сите возрасни имаат некакви тајни и можеш лесно да ги уценуваш - само му кажуваш "Јас знам се" и готово.
Се прибира малиот Трпе дома и и вика на мајка му: - Јас знам се! - Аууу... Еве ти 10 евра, само не кажувај на татко ти. Малиот Трпе задоволен ги зема парите и оди кај татко му: - Тато, јас знам се! - Еве ти 50 евра, само не кажувај на мајка ти! Ги собрал парите и од него. Решил да проба и кај други луѓе. Излегува надвор и му вика на комшијата: - Јас знам се! Комшијата пуштил солзи и рекол: - Е, па тогаш, дојди и прегрни го твојот вистински татко, сине! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото го кара малиот Трпе.
- Како не ти е срам да пушиш, само петто одделение си! - Па и ти си почнал во петто оделение!? - Да ама ја тогаш имав 18 години. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иделе Трпе и Стојанка у шума..
Едно време Стојанка вика- лелееее, ама се плашам!!! Од што се плашиш море Стојанке? - прашува Трпе. А бе страв ми е да не ме силуваш!! Де, де кај ќе те силувам, па Стојан ми е најдобар другар. Не се плаши... По некое време Стојанка пак вика: лелееееееее!!!! Е шо е сега? Пак страв ми дојде да не ме силуваш!!! Не мори Стојанке, не се плаши, како да те силувам, најблиски комшии сме и пријатели... пак Стојанка се смири, ама не за долго. Лелееееее... А бе Трпе, а да ме силуваш?!?!? Со страФ не се живее веќе!!!!! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trpana go prasuva Trpe:
-So e toa oralen seks? -Zini da ti kazam,rekol Trpe |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе нарачува чорба. Келнерот му ја носи ама и палецот го ставил внатре. На тоа Трпе револтирано:
- А бе мајсоре, што правиш бе, вади го тоа палецот од чорбата. - Извинете ама мене докторот ми кажа палецот цело време да го држам на топло бидејќи имам чир на него. - А да си го ставиш палецот во газот, таму е потопло!? - Па до прееска ми беше таму! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе со врски отишол да бара работа во Влада.....
- Дали претходно работевте нешто? - Да пет години во војска..... - Имате некој бенифиции? |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе ја прашал учителката дали може да разговара со неа од кога ќе заврши часот. Откако завршил часот учителката го прашала...
Учителката: Што е Трпе? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Трпе на изложба на фотографии.
На едно место имало три фотографии заедно: давеник, прегорен леб и жена со дете. Гледал Трпе и не му било јасно, па го прашал уметникот што ги поврзува трите фотографии: - Видете, ова е мојата најнова колекција под име "Предоцна извадено". |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na Trpe mu doagja komsijata na gosti i uste od vratata zaprepasten go prasuva: - Abe Trpe be, sto si go stavil bebeto da spie na regal ??? -Abe, koga pagja od krevetce ne go slusam ... |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlegol Trpe vo apteka i i veli na aptekarkata: -Daj mi aspirin, paracetomol, kafetin i zemi i ti sto ke pies pa naplati . |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заседнал Трпе во кафеана мортус пијан.
Му приоѓа келнерот. - Господине, јас се извинувам ама ние мора да затвориме. - Многу ви благодрам, ме утепа промаја! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката ги прашува првооделенците?
- Кој до колку знае да брои? - Се јавува Трајче. Еден, два, три. - Браво Трајче, знае ли некој повеќе. После мала пауза ете го малиот Трпе. - Јас знам учителке. Еден, два, три, четири, пет, шест, седум, осум, девет, десет, џандар, дама, поп! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Биле на лозјето Трпе и Трпана. Во еден момент му се јавила швалерката на Трпе и му рекла да оди кај неа да свршат работа. И Трпе и рекол на жена си :
- Жено јас ке одам ,се јавија дека вујче умрел, а ти седи тука одмори. Брзо ќе се вратам. Отишол Трпе свршил работа и се враќа. Но оддалеку ја здогледува Трпана како се работи со некој. Отрчува таму и ја прашува: - Што работиш мори жено? - Трпе, откако замина ти дојде овој манијакот и ми рече: Или пеј или ќе те работам, а како да пеам бре Трпе нели вујче умрел! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три недели после венчавката, Трпана и се јавува на мајка си.
- Мамо, Трпе и јас имавме ужасна расправија! - Смири се ќерко, не е ни приближно толку лошо колку што мислиш. Во секој брак има по некоја расправија. - Знам мамо, знам, ама што да правам со телото? |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |