|
Обетки |
Внеси реплика | страница <1 34567 53> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум фанатик по вакви ствари веќе, секојдневните одамна ги извадив и сеа ништо не носам. Нејќам многу-многу да носам менѓуши пошто или ќе ми се заплеткаат во коса па ќе се испокубам или ќе ми биде непријатно ради тоа што ми тежат.
Изменето од Tiggy Vicious - 29.Јуни.2010 во 10:51 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovakvi mi se sekojdnevnite.. inace ne nosam bizuterija.. samo zlato.. i nosam 5 (3+2)..jbg..
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу сакам обетки!во разни форми, бои, величини...последниот пар што го купив, беа средно долги, сиво-сребрени бижутерски обетчиња, во форма на цветови
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Носам секојдневни од бело злато - 2 на лево и 3 на десно уво, ама малецки
Бижутерија ставам кога ќе ми ќефне да се наџиџам... според гардеробата и шминката. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од sneska_v - 18.Јули.2010 во 21:40 |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од sanja-a - 04.Август.2010 во 00:20 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле и на ушите да ти висат цигари
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |