![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 125126127128129 277> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
у у у а а а а а а
а бега а ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Си биле Македонец, Турчин и Грк и се натпреварувале кој е поголем дебил и кажувале по некоја глупост.
Гркот рекол: - Јас кога бев во Дубаи седев покрај една фонтана на клупа, фонтаната во тој миг не работеше, а мене по некое време ми се примоча и се помочав в гаќи и наеднаш фонтаната почна да прска на секаде. Турчинот рекол: - Кога шетав на плоштад видов една жена на која стомакот и беше подујен. Јас и реков: Тето што ти е тука? Таа ми вели: Бебе тета, бебе. Јас велам: Бебе?! Ами што си го пикнала тука! Македонецот рекол: - Поголеми дебили од овие двајца... ЗДРАВЈЕ!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Монтажа ли е
![]() ![]() ![]() Легализација на соживотот Изменето од mamamd - 03.Август.2010 во 11:02 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Долго
време лајкувам една женса...Има долги статуси, краток ум, многу добар
профил и згодна фортографија. Приметив дека и она не е рамнодушна. Често
ми кажува дека ми го сака мојот долг...список на пријатели, мојот
најнов линк...
Често излеваме заедно...На Chat..Знаете,
тоа ви е она место десно од профил сликата, на самиот долен десен
агол...Морам да ви признаам дека сум воодушевен...Во почетокот тешко ми
одеше со неправилните глаголи BTW,WTF,OMG...но затоа лом правам со LOL,BWE i XEXE... Одвреме навреме и она почна да ми ги лајкува фотографиите...Еднаш излеговме заедно на MSN...Таму за разлика од FB e помирно. |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Оди Мара на гинеколог и му вели:
- Докторе, докторе абе три пати се мажев ама уште сум невина. Докторот: - Како може, не ми е јасно? Мара: - Е па
така, првиот беше цвеќар - остана на мирисање, вториот беше слаткар -
остана само на лижење а третиот беше Скопјанец - ова ке ти направам, она
ке ти направам... |
|
![]() |
|
![]() 31.08.1883 Заминавме на запад, се надеваме дека ќе најдеме нов континент. Посадата е расположена, со нас има 5 девојки и многу се среќни.
31.10.1883 Ни се расипа компасот, сега се орентираме по сонцето. Посадата е расположена, девојките се супер... 30.11.1883 Јак ветар ни ги сокина јадрата ни остана само уште едно. Тоа многу не успори. Посадата е расположена, девојките се супер. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
A penis has a sad life. His hair is a mess, his family is nuts, his neighbour is an asshole, his bestfriend is a pussy and his owner beats him!
Единствена работа која ме направи да се насмеам денеска. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Kaко се вика кокошка во мода ?
-Кока-Ин Зошто русокоса носи часовник на ногата ? -За да биде во чекор со времето Како полицаец отвора конзерва ? -Тропа и вика : Отвори полиција :) |
|
![]() |
|
Божееее кој кого стаса
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
репутација:
171924 ?!?!?!.....
![]() ....aaaahhhaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.........................hhaahahahahah............. ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 125126127128129 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |