|
Вицови за полицајците |
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто полицаец носи секира во кино?
-За да се цепне од смеење. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си оди калуѓерка по пат кога пред неа полицаец,васи пендракот и ја мава од ќотек...Лежи таа на земјата,а џандарот целиот окезен:
- А,нинџа,не ти е денот.... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto cajkan koga e na sluzba pokraj reka e mokar do kolena ? Zs pusi cigara ja frla vo voda i odi da ja zgazne
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец во сообраќајна контрола запира возило и на возачот му вели:
-Господине, вашите документи ве молам. Овој му дава возачка и сообраќајна. Цајканов го гледа дека е црнец, го чита името и му вели; -Вие сте Леонардо Ди Каприо? -Да, бе. -Глумецот? -Да, бе. -вели црнецов. Цајканот пак го гледа, а овој црн ко ќумур. -Момент господине ДиКаприо, да се консултирам со командирот... „Командире, ало, јави се на прием!“. -„На прием, кажи“ -„Абе, Титаник потона или изгоре?“ |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно дете му вели на полицаецот:
- Чичко може да докажам дека вие полицајците сте најглупави луге. - Бегај мали да не те приведам! - Ама навистина можам да докажам. - Ајде докажи! - Колку кифли изеде сабајле на празен стомак? - Па околу 3 - 4. - Ете гледаш дека си глуп. Си изел една на празен стомак, а другите дошле по првата. Се замислил полицаецот и отишол кај шефот. - Шефе ние полицајците сме најглупи луге на светот. - Пази што зборуваш. - Шефе колку кифли изеде сабајле на празен стомак? - Па, 5 - 6. - Е да ми речеше 3 - 4 сега ке те зафркнев. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца полицајци отишле во јавна куќа.
- Па што барате вие овде? - прашал газдата. - Ние самаке да е****, ама имаме само 10 евра. - Е за 10 евра е**** се сами. Кај нас најмалку е 50 евра. после половина час се вратиле. - Што па сега? - газдата почнал да се нервира. - Ништо ние само дојдовме да платиме. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никола од Скопје тргнал со својата жена во Кавадарци на гости кај свои пријатели. Пред Росоман ги застанува Цветко цајканот...
- Шо не си се опашал бе, знајш ли дека за воа се пише казна. Гледам и жена ти не е опашана, ај опаши ја нуму јас да ја опашам.
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Policiska izjava:
-A sega test da videme kolku ste pijan?-Dali Miki Maus e kuce ili macka |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tatko policaec na sin mu veli:
-sine, stvarno mislam deka ne e vo red da puses u peto oddelenie... -da tato, ama ti mi kaza deka i ti si pocnal da puses u peto oddelenie... -da be, ama jas togas imav 17 godini |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си
бил некој полицаец и секој ден поминувал покрај куќата на едно немирно
дете, секој ден кога и да поминел полицаецов, детето му викало- ‘кај си
бе сарма‘
и еден ден полицаецов
изнервиран од непристојниот надимак поминувајки исто пак од кај куќата
на детево чекал да му подвикне пак а коа детево му викнал ‘кај си бе
сарма‘ полицаецов нервозен му се обратил: |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол цајкан кај шефот и му вели: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец ги пратил жената и децата на одмор на море кога ете ти го по една недела и тој им се придружил. Отишол во хотелот и почнал да и додева на сопругата.
- Дај, остави ме сега, децата се во другата соба, не можеме овде да водиме љубов! - Во право си, ај да одиме на плажа. По неколку минути, на пустата плажа се појавил полицаец. - Срам да ви е, брзо да сте се облекле. Тоа не се работи на јавно место. - Извини, другар, ова беше момент на слабост, цела недела не сме се виделе. Знаете и јас сум полицаец и би ми било незгодно да ме казните. - Во ред, вие сте ми колега и вам ви е простено, ама оваа жена веќе трет пат ја фаќам гола на плажава и сега казната не и гине! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец на работа на стадион, за време на утакмица се туфка ли туфка, па на крај изнервиран станува и вика:
- Па добро бе мајку му стара, не може ли да ќутите и да навивате!!! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува полицаец во црква и започнува да ги дува свеќите. Попот оди до него и го прашува:
- Зошто ги дуваш свеќите? - Како зошто?! Денес ми е роденден! |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |