|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 62> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши разговараат:
- Ти што мислиш, живее ли некој под земјата ? - Ех што си глупа, па ти што мислиш, кој ги бои морковите ? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Решаваат плавуши крстозбор и едната прашува:
- Како е правилно, Ирак или Иран? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко ќарил некоја плавуша.
И после добриот секс, на плавушата и текнало: - А бе да не имаш сида? - Не, а што ти текна? - Не би сакала пак да добијам! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ние сме всушност интелигентна нација
тоа потекнува од фактот дека бевме 500 години во турското робство кое допринело да сите плавуши се транспортирани во турска оти таму ги немало и биле на цена за така наречен ќеф поради тој факт кај нас взжи правилото СИТЕ СМЕ НИЕ НАЈПАМЕТНИ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечкото и вика на плавушата
- може ли да ти викам Ева и плавушата му вика Да, ама зошто? - па дека си ми прва и вели тој.. А јас може ли да те викам Пежо му вика оваа - зошто Па дека си ми 207 ми............ |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетаат две пријателки едната црвенокоса едната плавуша.
Минувајќи покрај цвеќара...црвенокосата го здогледува својот дечко како купува цвеќиња... -Бре овој мојов пак ми купува цвеќиња претера....и вели црвенокосата на плавушата Целата збунета плавушава ја прашува зашто не сака цвеќиња од својот дечко На тоа и реплицира црвенокосата... -Ма сакам цвеќиња но тој секогаш тоа го прави со очекување три дена да лежам на грб со ноги во воздух... А плавушата изненадена...Па зарем немаш вазна |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кус виц:
- Оди плавуша по улица и мисли! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-„Кош“ – извикала едната плавуша! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша го фрла саатот во воздух?
- За да види како лета времето ! ---------------------------------------------------- Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зашто на кутијата пишувало од 3-6 години.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една плавуша сакајќи да гледа опера, застанала да чека ред пред билетарницата:
- Два билети за првиот ред, Ве молам! - За "Тоска" или за "Борис Годунов"? - Не, за мене и за маж ми! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Застанала плавуша пред трафика:
- Дајте ми еден кондом. - Да ви го завиткам или...? - Не фала, за овде ми е... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува
слеп маж во женски моторџиски бар, некако го наоѓа столчето, нарачува
кафе и по некое време и ја прашува келнерката "Сакаш ли да чуеш виц за
плавуши"...
Во барот, експресно сите заќутуваат. |
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |