|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 162163164165166 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто жените секогаш победуваат во војна?
- Затоа што имаат две рачни бомби и една скривница, а машките имаат само еден пиштол..., и тоа на вода. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко нарачува чорба. Келнерот му ја носи ама и палецот го ставил внатре. На тоа Цветко револтирано:
- А бе мајсоре, што правиш бе, вади го тоа палецот од чорбата. - Извинете ама мене докторот ми кажа палецот цело време да го држам на топло бидејќи имам чир на него. - А да си го ставиш палецот во газот, таму е потопло!? - Па до прееска ми беше таму! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што му се кажува на припадник на ОНА ако се пофали дека купил нова кошула?
- Ај па крв да ти се стори. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фатиле златна рипка: Македонец, Србин и Грк. За да ја пуштат рипката им рекла дека ќе им исполни на сите по една желба.
Србинот прв кажал: јас сакам сите во Србија да бидат богати - рипката го исполнила тоа... Гркот рекол јас сакам Грција да биде заградена од сите страни со ѕид за да не ни влегуваат соседите, - рипката го исполнила и тоа, Македонецот дошол на ред и се подзамислил малку, па ја прашал рипката дали пропушта вода тој ѕидот од Грците?! - рипкава рекла не, - Македонецот ја прашал: сигурно? и рипкава му одговорила сигурно на тоа Македонецот и рекол: епа тогаш полни вода во Грција. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек на лекар и вели: - Докторе синоќа направив фројдовска грешка. Вечерав со тештата и сакав да и кажам: "Подај ми го путерот те молам!", а и реков: "Краво глупава, ми го упропасти животот!".
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Стојанче прашува трудна жена:
- Што е тоа во твојот стомак? - Моето бебе. - А го сакаш? - Да, многу? - Па што си го изела тогаш?! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Летал авион над Сахара, се расипал и паднал. Од сите патници и екипажот,
жив останал само еден човек, и за чудо здрав прав, ништо не му фалело.
И така човекот сам во пустината без никакво друштво посебно без женско, немал што да прави и почнал да „збеснува“ кога во пустината видел една камила. Тој по цел ден го трошел да ја фати камилата за да ја ***, ама никако не му успевало. По неколку години, се случило истото, само што во овој случај преживеала само една жена и тоа едвај, целата била искршена и повредена. Но, човекот се грижел за неа и ја излекувал. После неколку месеци в пустина и на жената и се присакало, па му рекла на човекот: Ти мене ме спаси, ме излекува. Кажи ми како да ти се оддолжам, можам ли нешто да сторам за тебе, БИЛО ШТО Нагласила жената. А тој рекол: Па како што веќе знаеш, јас сам млад во пустина, без жена (жената: а ха, да да, хммм, мммм), па би можела да ми завршиш една работа, малку ми е срам да кажам ама. Жената: кажи бре не е ништо срамота. Мажот: Па јас ништо не сум **** неколку години, ако можеш некако да ја фатиш онаа камила за мене, никако неможам да ја стасам |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АМЕРИКАНЦИВЕ ИЗМИСЛУВААТ СЕФ, АМА НИКОЈ ДА НЕ МОЖИ ДА ГО ОТВОРИ.
И ОРГАНИЗИРААТ КОНк*рС ОД 7 ДЕНА СО НАГРАДА ОД 50000000 $, ЗА ЛУЈЏЕ ОД ЦЕЛ СВЕТ КОЈ ЧЕ ГО ОТВОРИ СЕФО. ОДА ЛУЈЏЕ НИКОЈ НЕ МОЖИ ДА ГО ОТВОРИ -5 ДЕН СЕ ПРИЈАВУВА СТОЈАН ОД С.БЕЛО ПОЛЕ ПРИЛЕПСКО. ОДИ ТАМУ, ЗЕЛ ОД ТОРБАТА ИЗВАЛ ТЕСЛА И ЧУКА, ЧУКА.... ДРУГИО ДЕН ВО ВЕСНИЦИ, НА ТЕЛЕВИЗИЈА ПО ИНТЕРНЕТ СТРАНИ... ПИШУВА СТОЈАН ОД БЕЛО ПОЛЕ, МАКЕДОНИЈА ГО ОТВОРИ АМЕРИКАНСКИО СЕФ СО НЕПОЗНАТ АЛАТ ТЕСЛА И СО ВОЛШЕБНИТЕ ЗБОРОВИ „Е СЕ ТИ ГО ЕБАВ МАМЕТО“. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Докторе со мажот ми се случува нешто страшно. Кога ќе го испие кафето ја јаде шолјата.
- А целата ја јаде? - Не ја фрла дршката. - Тууу, највкусното |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се расправале 2 богаташи за тоа кој е побогат :
Првиот рекол : Имам богатство со кое можам да го купам целиот свет , а вториот рекол : Епа ја не го продавам...... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој Скопјанец во Охрид и оди до трафика и го прашува продавачот имате Марлборо.
продавацот:да имаме. Скопјанецот: А, Лајт? продавачот:Ами не је куче да лајт. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол еден човек во кафана и порачал ракија, и кога му донел келнерот ракија тој му рекол на келнерот дека ракијата не е убава оти кога ја заклумал ракијата таа немала венец , а калнерот на тоа му одговорил "ти само испиј ја ракијата и не се секирај оти венецот ке дојде утре
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исус бил студент ! Зошто? Поради 3 нешта
- со 33 г. носел долга коса - живеел кај родителите - и кога правел што и да направел било вистинско чудо |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката го прашува малечкиот Иван
- Ти ли го научи папагалот на пцовки?! - Иван одговара : Не,го научив само на зборови кои би требало да ги избегнува |
|
Внеси реплика | страница <1 162163164165166 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |