|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 56789 62> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши:
- И тогаш ми рече дека на почетокот мислел дека јас сум фармацевтка! Знаеш ли ти што е тоа? - Не знам-вели другата - Не знаев ни јас, но за секој случај му влепив еден шамар... |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто плавуша добила птичји грип?
- Затоа што е гуска... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Кој е најдобар четириножен пријател на плавушите?
- Креветот |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инструкторот:
- Што ќе се случи ако ја дигнеш левата нога? Плавушата: - Го пуштам кумплунгот Инструкторот: - Што ќе се случи ако ја дигнеш десната нога? Плавушата: - Го пуштам гасот Инструкторот: - А што ќе се случи ако ги дигнеш двете нозе? Плавушата: - ГО ПОЛОЖУВАМ ИСПИТОТ.... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша имала многу стара кола - крнтија, како на Мамли...Еден ден направила прекршок и ја сопрел полицаец:
- 100 евра - вели полицаецот. - Продадено - вели плавушата... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Запишала плавуша медицински факултет и целата среќна откако ја ислушала првата година, пријавила испит од Анатомија на човечкото тело. На полагањето, влече прашања и едно од нив се однесува на мускулите. Професорот ја прашува:
- Добро колешке, кој е најсилен мускул во човечкото тело? - Знам, знам - вели плавушата целата возбудена. Професорот и' вели: - Добро, полека, немој да брзаш, концентрирај се на прашањево... - Најјак мускул е мускулот на нозете. Професорот зачудено ја прашува: - Па како? А таа: - Па знаете, кога вежбав Анатомија со колегите, сите ми рекоа дека имам силни мускули на нозете и дека многу сум ги стегала со нив околу рамениците... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Кое е омилено морско животно на плавуша?
- Морнар |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша му се жали на мажот:
- Знаеш, денес ми паднаа коцки мраз во врела вода и не ги пронајдов... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој виц е за plavusa како роденденски подарок од мене:
Се среќаваат две плавуши и едната и' вели на другата: - Знаеш ли што ми се случи пред некој ден? Се заглавив во лифт и чекав 2 саата. Другата плавуша вели: - Ништо не е тоа, јас на повижните скали чекав 3 саата! |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како плавуша ја крие сликата што ја ствила како wallpaper? .... Eve kako Изменето од Julija - 19.Јуни.2006 во 11:36 |
|
|
|
aktiv
Нов член Регистриран: 29.Мај.2006 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO PLAVUSA KE ZAPALI FICO?
-PA KE LEGNE NA NEGO
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вози плавуша во авион што лета за Лондон и здогледува слободно место во првата класа. Преоѓа во прва класа и си седнува, со надеж дека никој нема да и' пречи. По некое време приоѓа стјуардесата и и' вели:
- Ве молам, вратете се на своето старо место. Плавушата: - Не сакам. Другата стјуардеса: - Ве молам, тоа не е ваше место. Плавушата: - Не сакам. Доаѓа капетанот и прашува што е работата. Кога стјуардесите му објасниле што се случува, тој и' приоѓа на плавушата и нешто и' шепнува. Плавушата го погледнува и возбудено вели: - Па што не кажавте ... -станува и си се враќа на старото место. Кога го прашале стјуардесите капетанот што и' рекол, тој им одговорил: - Ништо посебно, само дека првата класа не лета за Лондон... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |