IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 162163164165166 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 20:22
Зошто жените секогаш победуваат во војна?
- Затоа што имаат две рачни бомби и една скривница, а машките имаат само еден пиштол..., и тоа на вода.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 20:36
Цветко нарачува чорба. Келнерот му ја носи ама и палецот го ставил внатре. На тоа Цветко револтирано:
- А бе мајсоре, што правиш бе, вади го тоа палецот од чорбата.
- Извинете ама мене докторот ми кажа палецот цело време да го држам на топло бидејќи имам чир на него.
- А да си го ставиш палецот во газот, таму е потопло!?
- Па до прееска ми беше таму!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 07:00
Што му се кажува на припадник на ОНА ако се пофали дека купил нова кошула?
- Ај па крв да ти се стори.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 09:58
Фатиле златна рипка: Македонец, Србин и Грк. За да ја пуштат рипката им рекла дека ќе им исполни на сите по една желба.
Србинот прв кажал: јас сакам сите во Србија да бидат богати
- рипката го исполнила тоа...
Гркот рекол јас сакам Грција да биде заградена од сите страни со ѕид за да не ни влегуваат соседите,
- рипката го исполнила и тоа,
Македонецот дошол на ред и се подзамислил малку, па ја прашал рипката дали пропушта вода тој ѕидот од Грците?!
- рипкава рекла не,
- Македонецот ја прашал: сигурно?
и рипкава му одговорила сигурно
на тоа Македонецот и рекол: епа тогаш полни вода во Грција.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 10:32
Оди човек на лекар и вели: - Докторе синоќа направив фројдовска грешка. Вечерав со тештата и сакав да и кажам: "Подај ми го путерот те молам!", а и реков: "Краво глупава, ми го упропасти животот!".
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 13:40
Малиот Стојанче прашува трудна жена:
- Што е тоа во твојот стомак?
- Моето бебе.
- А го сакаш?
- Да, многу?
- Па што си го изела тогаш?!

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 19:13
Летал авион над Сахара, се расипал и паднал. Од сите патници и екипажот, жив останал само еден човек, и за чудо здрав прав, ништо не му фалело.

И така човекот сам во пустината без никакво друштво посебно без женско, немал што да прави и почнал да „збеснува“ кога во пустината видел една камила. Тој по цел ден го трошел да ја фати камилата за да ја ***, ама никако не му успевало.

По неколку години, се случило истото, само што во овој случај преживеала само една жена и тоа едвај, целата била искршена и повредена. Но, човекот се грижел за неа и ја излекувал. После неколку месеци в пустина и на жената и се присакало, па му рекла на човекот: Ти мене ме спаси, ме излекува. Кажи ми како да ти се оддолжам, можам ли нешто да сторам за тебе, БИЛО ШТО Нагласила жената.

А тој рекол: Па како што веќе знаеш, јас сам млад во пустина, без жена (жената: а ха, да да, хммм, мммм), па би можела да ми завршиш една работа, малку ми е срам да кажам ама.

Жената: кажи бре не е ништо срамота.

Мажот: Па јас ништо не сум **** неколку години, ако можеш некако да ја фатиш онаа камила за мене, никако неможам да ја стасам
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2010 во 19:15
АМЕРИКАНЦИВЕ ИЗМИСЛУВААТ СЕФ, АМА НИКОЈ ДА НЕ МОЖИ ДА ГО ОТВОРИ.
И ОРГАНИЗИРААТ КОНк*рС ОД 7 ДЕНА СО НАГРАДА ОД 50000000 $, ЗА ЛУЈЏЕ ОД ЦЕЛ СВЕТ КОЈ ЧЕ ГО ОТВОРИ СЕФО.
ОДА ЛУЈЏЕ НИКОЈ НЕ МОЖИ ДА ГО ОТВОРИ
-5 ДЕН СЕ ПРИЈАВУВА СТОЈАН ОД С.БЕЛО ПОЛЕ ПРИЛЕПСКО.
ОДИ ТАМУ, ЗЕЛ ОД ТОРБАТА ИЗВАЛ ТЕСЛА И ЧУКА, ЧУКА....
ДРУГИО ДЕН ВО ВЕСНИЦИ, НА ТЕЛЕВИЗИЈА ПО ИНТЕРНЕТ СТРАНИ... ПИШУВА СТОЈАН ОД БЕЛО ПОЛЕ, МАКЕДОНИЈА ГО ОТВОРИ АМЕРИКАНСКИО СЕФ СО НЕПОЗНАТ АЛАТ ТЕСЛА И СО ВОЛШЕБНИТЕ ЗБОРОВИ „Е СЕ ТИ ГО ЕБАВ МАМЕТО“.газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 07:39
- Докторе со мажот ми се случува нешто страшно. Кога ќе го испие кафето ја јаде шолјата.
- А целата ја јаде?
- Не ја фрла дршката.
- Тууу, највкусното
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 07:46
Се расправале 2 богаташи за тоа кој е побогат :
Првиот рекол : Имам богатство со кое можам да го
купам целиот свет , а вториот рекол : Епа ја не го продавам......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 07:52
Си бил некој Скопјанец во Охрид и оди до трафика и го прашува продавачот имате Марлборо.
продавацот:да имаме.
Скопјанецот: А, Лајт?
продавачот:Ами не је куче да лајт.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 10:22
Отишол еден човек во кафана и порачал ракија, и кога му донел келнерот ракија тој му рекол на келнерот дека ракијата не е убава оти кога ја заклумал ракијата таа немала венец , а калнерот на тоа му одговорил "ти само испиј ја ракијата и не се секирај оти венецот ке дојде утре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2010 во 08:24
Исус бил студент ! Зошто? Поради 3 нешта
- со 33 г. носел долга коса
- живеел кај родителите
- и кога правел што и да направел било вистинско чудо
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2010 во 08:37
Мајката го прашува малечкиот Иван
- Ти ли го научи папагалот на пцовки?!
- Иван одговара : Не,го научив само на зборови кои би требало
да ги избегнува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 162163164165166 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.