![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 124125126127128 277> |
Автор | ||||||||||||||||||||||||||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ма ... колку е голема..."пештерата"
![]() ![]() И воа ... со мелодрамата...насмејало ме....
![]() ![]() ![]() |
I'm out bcz of pathetic around here
|
![]() |
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Отишол
Блажо во сауна. Околу него само голи мажи. Одеднаш на некој му заѕвонил
телефонот, типот бркнал во газот, го извадил телефонот и почнал да
разговара. Блажо се зачудил...
После некое време повторно
истита случка со друг човек. Блажо се мислел што да направи, заминал во
WC, си ставил тоалетна хартија во газот и се вратил во сауната. Луѓето
кога го виделе, зачудено го прашале што му е тоа на газот:
|
![]() |
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Канаѓанец, Французин, Енглез, Персијанец, Грк, и Македонец се собрале пред 20 000 публика на стадион во Англија и сите требале да кажат нешто а публиката да им даде аплауз.
Прв излегува Французинов и вика: Ајфелова кула!!! |
![]() |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
![]() |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
nikot na eden od postarite clenovi na K-15 Asparux Kalasnikov zvani Anakonda
![]() |
![]() |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
А зошто темава ја има и во Хуманост и во Спорт
![]() ![]() ![]() |
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
![]() |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
мe насмеја анкетата пуштена од Новаче и по точно четврта точка ![]() ![]() Изменето од емил - 30.Јули.2010 во 07:49 |
![]() |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Фудбал играат Македонија и Бразил. Во 25 минута слободен удар за Бразил. Роналдињо ја мести топката за удар, а фудбалерите во живиот ѕид се вртат кон нашиот гол. Доаѓа судијата и ги прашува:
- Што е проблемот, зошто се свртевте кон голот? Репрезентативците на тоа одговараат: - Па сакаме и ние да го видиме голот. |
![]() |
СЕ ОЖЕНИЛ НЕКОЈ ФИЛОЗОФ , АМА ЖЕНА МУ ЦЕНО ВРЕМЕ МУ ВИКАЛА МАЧЕ, МАЧЕ!
И ТАКА СИ ЛЕГНАЛ НЕКОЈА ВЕЧЕР И ПОЧНАЛ СО ФИЛОЗОФИРАЊЕ И СИ МИСЛЕЛ : -ОНА МЕНЕ МИ ВИКА МАЧЕ-МАЧЕТО ПИЕ МЛЕКО-МЛЕКОТО ГО ДАВА КРАВАТА-МАЖ НА КРАВАТА И Е ВОЛОТ..... ИИИИИИ, ОНА МЕНЕ ВОЛ ДА МЕ ВИКА ЛЕЛЕ ЧЕ ЈА УТЕПАМ. ![]() |
![]() |
Решил влавот да испита колку го сака фамилијата, па се преправал дека е
мртов. Се собрале децата, ќерките зетовите околу него, да го припремат
за погреб, и најстариот зет вика
- Дај да не му купуваме одело, многу пари ќе потрошиме за ништо, ќе му зееме тренерка, Средниот зет охрабрен од предлогот, предложува место кондури да му купат патики и на крај најмладиот вика: - па Дај место шешир ондак Капче ќе му стајме. Го избањале го облекле и го ставаат на маса, па сите се собираат околу него. Почнале ќерките да кукаат - Aбе татоооооо зашто не остави каде ќе одиш на тоа Влавов се дига и вика - На олимпијада пи*ка ви матер ! ![]() |
![]() |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Нејзиниот и неговиот дневник
Нејзиниот дневник Средата навечер ми изгледаше дека се однесува чудно. Уште утрото се договоривме да се најдеме на пијалак. Цел ден го минав со пријателките на шопинг, па мислев дека е нервозен заради тоа што малку задоцнив, меѓутоа тој ништо не прокоментира. Разговорот некако не ни одеше, па му реков да се преместиме на некое потивко место каде што ќе може да зборуваме. Тој се согласи но остана тивок и отсутен. Го прашав што е проблемот, тој рече ништо. Го прашав дали е моја грешка што е вознемирен. Тој рече дека не е до мене и да не се грижам. На пат кон дома, му кажав дека го сакам, тој едноставно се насмеа и продолжи да вози. Не можам да го објаснам неговото однесување, не знам зошто не ми рече дека и тој ме сака. Кога дојде дома се чувствував како да сум го изгубила, како да не сака да има ништо со мене. Само седеше и гледаше во телевизорот, повторно целиот далечен и отсутен. Конечно решив да си легнам, околу 10 минути подоцна и тој дојде во кревет. На изненадување, тој реагираше на моите провокации и водевме љубов, меѓутоа се уште беше изгубен и со мислите на друго место. Решив дека повеќе не можам да го толерирам и одлучив да го конфронтирам, но тој веќе беше заспан. Почнав да плачам и плачев се додека не заспав. Не знам што да правам, речиси сум сигурна дека неговите мисли се со некоја друга. Мојот живот е катастрофа. Неговиот дневник Денес Милан испадна од Лига на Шампиони, ама барем легнав нешто. ![]() |
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
![]() |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 124125126127128 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |