|
Тинејџери |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | ||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ај кажи како е кога си лут.многу ме интересира |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ај да кажам чармед>
значи вака кога сум лут сите ми сметаат буквално, трескам врати фрлам тастатури лупам по монитори-кога сум дома, а на друго место како на пример на школо си најдувам некоја жртва па почнувам да мавам по него како некој манијак(пуздер го праам да не може да мрдне нормално) нема нешто или некој што може да ме смири(барем не во првите 15 минути) можам да кажам дека многу лесно се нервирам(дури сега се изнервирав со тастатурава) епа тоа е. П.С и многу се нервирам кога некој не ми враќа на смс, лп, меил... |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е така фино си објасни, да си знам, да не се најдам у ситуација да те изнервирам, после шо праиме??? немој молим те само да ги чепкаш мониторот и тастатурата, не знам за тебе, ама јас си ги гледам и чувам како Бог! |
||
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вејт со женски во права смисла на зборот не се ѓибам ама со некои вообразени шмизли... инаку забораив да надополнам дека религијата и политика ми се страни што не ме интересираат. |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро е што не сум шмизла!ваљда...
и мене не ме интересира вера и политика, ме интересира PC, да ти остане здраво и живо |
||
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и тебе исто |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не те прашав, изведуваш ли контранапади на родителите, баба, дедо, како мене? |
||
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па чармед за родителите можам да кажам, а за дедо баба немам
понекогаш им се одмаздувам за некоја работа ама зависи од тоа колку е големо злосторството. anything else? |
||
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nope Изменето од Charmedgirl18 - 12.Јули.2010 во 15:03 |
||
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во аптеката денес тинејџер (15-16) си купува кондоми,а јас чекам на ред по него и си ги гледам `рецептите` и си велам, тебе ти е рано за твоите, а мене ми е рано за моите .
|
||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ау... ПодВодно, женска ептен те поштуем, али ова беше факинг патетично. И смешно.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тиги срцко, секој некогаш загазува во факинг патетична фаза. Ама не се сите будали да се кажат на форум .
Инаку, уф, ме фати на дело, признавам. И мислам дека знам што сакаш да кажеш: Од една страна се фрапираме од бројките на малолетни бремености, од друга страна мрчиме ако малолетник пред наши очи си купува кондоми. Поарно детето да се снабди со заштита, без разлика дали ќе му се укаже прилика да ја употреби, отколку да ризикува. Башка што, тој КУЛтурно си дојде во аптека како да купува аспирин. Пофалби за него, а другите нека го следат примерот. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
___ Пошто темава ми е ептен интересантна... би сакала тука да ги споделам неколкуте константно повторувани и ненормално досадни реченици, произлезени од устата на моите. Татко ми: доста тропаш по тоа тастатурата, штрака-штрака, изгледаш забегано, не приметуваш? (ја кога викам силиконска тастатура е спасот, не бе, зашо... ја неам право на збор) Татко ми: Ти ни се тераш, ни се водиш. Облечи нормално нешто, ко нормално девојче (под ова се подразбира хеланки и туника. НОТ!) Повторно он: Седни да учиш! А мајка ми е посебна приказна... На репертоар и се: -Циганко една (ова нагалено, ја си ја викам шип.) -Ќе те колам! -Ај бегај таму! она: -Пиеше пиво? ја: -не. -горско или скопско? -не пиев. -ти кажав скопско да не пиеш! -ама... -легнувај пред да те примети татко ти. Исто и: прошетај ја Џина, греота кутрето, ќе испоцрка. Ми сере у двор и неам никаква корист од неа. И тоа мачкиштето скапано фрлај го да не го заџипарам надвор. Исто и се красиме со епитети од типот: краво, овцо, козо... Инаку, тука се и бабите со судбинските: -Облечи се ладно ти е -Не седи на промаја, што ќе кажат бубрезите? -Ништо не си јадела (а јас се натепав ко свиња) Изменето од Tiggy Vicious - 25.Јули.2010 во 10:50 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |