|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Автор | ||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А1 ТВ е најдобра пред се затоа сто има истражувачко новинарство, има одлични новинари и не се плашат да отворат теми кои се неповолни за власта.Затоа и се на удар на владините мегафони, но и затоа е и најдобра и најгледана.Алфа е доста добра, но треба време за да се пласира на гледачите.
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Читам и не ми се верува дека имало некоја серија полна со насилство која одела во раните саати и од која децата учеле како да се тепаатпа сега се бара преместување на терминот после 22 часот.
Вината на телевизијата е јасна, такви серии се за возрасни и мора да одат покасно, ама каде се родителите ? |
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме насмеа конан... Родителите, најчесто не се воопшто дома. Бабите и дедовците(кај тие што ги има) им дозволуваат на внуците се и сешто. А оние родители што се дома, или им е сеедно што гледа нивното дете, или воопшто не ни знаат на кој канал им е телевизорот затоа што имаат поважна работа...од детето |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili siromastijata ni dozvoli da imame vo sekoja soba DVD i TV pa ne znaime koj so da gleda, sekako i net i PC za site, ehhh ke zavrse li ednas vaa siromastija, ne se izdrzuva
Изменето од konan - 19.Јули.2010 во 14:34 |
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еее конан...знаеш...кога сите се жалат, тогаш најдобро живеат А после...и сметките за струја ни се високи...
------- Туку...кога подобро ќе размислам...на мали деца треба само цртани филмови да им се пуштаат...и некои работи...за учење... Што бараат пред ТВ.... да гледаат А1....или било која ТВ...а не си играат со ...играчките ....или не се во градинка..наутро Изменето од ФорумскаБаба - 19.Јули.2010 во 14:43 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само би додал-со уште едно прашање-А каде е тука советот за радио дифузија?тој го врши мониторингот во македонскиот етер.Ја прати и контролира работата на сите телевизии.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А1 е најдобра затоа што се најдобри новинарите и не е под политички мониторинг.Сител од гледана ,стана најнегледана...нарочно информативните програми, заради политизираноста и вовлекувањето на власта......
|
||
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za brzo vreme alfa ke ja nadmini a1 ke vidite sleduva iznenaduvanje na alfa tv za tri meseci a a1 ke padni vo senka
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па алфа и сега е одлична, но да речеме и кај мене не е врежано во меморијата времето на вести на алфа и така.Инаку навистина има и добри новинари а и е во текот на сите настани кај нас и во светот...
|
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto po cela den davaat najatraktivni vesti
DULE MLEKAROT...........jeeeeeeeeee dule mlekarot, pa dule mlekarot pa zanamu, pa dule mlekarot.......itn itn ..............rejtingot e vise no coment |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...поради Татјана. попатно ништо не слушам ,а камо ли да разберам
Изменето од zagor - 26.Јули.2010 во 13:52 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј, па тогаш и заради Жаре и Ненад |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
7528620xs
Нов член Регистриран: 12.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби е точна таа анкета,јас таму ги гледам само вестите во 19.00, па не ми изгледа за веродостојна. Канал 5 и Телам имаат многу поквалитетни емисии а Сител ми е некако банален.
----------------------------------------------------------- charms/louis vuitton/links of london necklaces bracelet/gucci watches |
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |