![]() |
|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 53> |
Автор | |
јоцо ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
УУУУУУУ со тие незнам што ке се прави а бе луѓе државата тоне луѓето
немаат пари за леб пола држава ни е без работа а на некој му дошло
преку оноа дали ќе им се дадат правата на хомосексуалците ај
освестетесе малку не вреди да се троши време на оваа тема ај здраво
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eeeee,ushte da ima svesni luge tuka ,dobro bi bilo,.....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
a be sto ste zapnale tolku potiv homoseksulacite ...ili za homoseksualcite skoj si ima svoe pravo...sekoj si ima svooj zivot,ii nemojte nikogo da osuduvate zosto so olkava merka sudite so tolkava ke vi bide sudenooooooo
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
i nemojte da mi zameruvate zasto ni samiot neam sto sum napsial premnogu sum vo nesvesna sostojba za da znam sto sum napisal mozebi utree ke znaaam samo edno znaam site sme istii...site sme isto...site sme lugeeee!!!!!!
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Taka e.....ama nema ovie nad tebe da te razberat....
|
|
|
|
![]() |
|
onoj koj ke me razbere mene se razbira i sebe a onoj koj ne me rqzbirane se razbira ni samiot...
|
|
![]() |
|
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
![]() Ај ќе те остам сам да си ги избришиш пораките утре.... сега под дејство, така да, простено ти е, ама утре кога ќе се отрезниш, метлата ја имаш во свои раце ![]() ![]() |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
![]() |
|
јоцо ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
дали има свесни луѓе тоа прашање е за на друга страна не за оваа, а човек отворено си кажува кога не му е бистра главата, ништо не крие |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() Ре*ел не му замерај нека не подзачистува баш слатко звучеше.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Oк, ај чим така викате.... ;)
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
![]() |
|
misshugo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
ako imas problem so stranive slobodno mozes da se isklucis i da ne ucestvuvas vo porakite sto se ostavaat na temava...
|
|
Hugo
|
|
![]() |
|
al^islam ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
ne znaete sto pravite neka allah vi se smiluva
|
|
ikre
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |