|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е разликата меѓу сладолед, женска и газ?
Сладоледот се лиже од сласт, жената од страст, а газот за власт! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека чистела дома еден ден, жената под креветот на својот син нашла садо-мазо списание. Целата запрепастена се јавила кај мажот на работа и го прашала што да прави кога синот ќе се врати дома.Мажот размислил неколку секунди па и одговорил: -Абе,што и да правиш само немој да го исплескаш. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде Хитлер у логорите кај Евреите. Прашува еден:
-Ти колку кила имас? -13 -А, ти бе? -12 -А, ти? -23 - Ииии буцко |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тројца војници ги заробила непријателска сила и ги спремала за погубување. Пред да ги погубат, на секој од нив му дале како последна желба да си го избере последниот оброк.
Италијанецот: -Јас сакам порција шпагети. Му даваат порција шпагети, па го убиваат. Французинот: - Јас сакам суфле. Му дале на него суфле, па го утепале. Македонецот: - Дајте ми мене порција јагоди. Овие зачудени: - Јагоди сакаш?! Па сега не е сезона на јагоди! Македонецот: - Е ако де, можам јас да чекам. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца млади ловџии го запознаваат најстариот ловџија во друштвото и од почит го прашуваат која му е најстрашната ловџиска приказна.
Почнува стариот: - Еее, 44 година отидовме во Африка да ловиме лавови. Немавме среќа два дена, арно ама третиот ден си стојам јас потпрен на едно дрво со цигара во уста, кога пред мене излегува најголемиот лав што сум го видел и прави РУАУУУУУ!!. И... јас се посрав во гаќи. Еден од младиве веднаш реагира: - Па видете, и јас да бев на ваше место, ќе се посерев во гаќи. - Не тогаш бе. Сега се посрав, кога реков РУАУУУ |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Откако завршил изборот за мис на Шутка новинарот направил интервју со победничката:
Како се чувствувате после изборот? - Евентуално Омилена боја? - Карирана. Омилено животно? - Пчела. Зошто? - Затоа што дава мармалад Мислите мед? - Мислам! Сок? - Може! Каде било вашето последно сексуално искуство? - В газ. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената му вели на Цветко:
- Леле колку сум среќна што се врати! - Што така? - Па, на радио рекоа дека некој пијан идиот се удавил во реката. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во аптека:
- Ве молам лек против икање. Аптекарот се доближува до човекот и му залепува шамар. Овој изненаден: - Зошто ми удривте шамар!? Аптекарот: - Тоа секогаш помага, а нема да ве чини ништо. Човекот: - Да, ама лекот е за жена ми. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо
отворил ординација во Швајцарија. Многу пациенти почнале да доаѓаат кај
него. Швајцарските доктори пратиле човек да види во што е тајната на
неговиот успех...
Влегува во ординацијата и му кажува на Блажо дека има проблем со сетилото за мирис. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си
биле две желки.... И се возеле во авион.. И паднале во пустина.. Биле
многу жедни, па тргнале по пустината да бараат вода... Така барајки
наишле на едно вирче. И токму во моментот кога и двете се наведнале да
се напијат вода, едната и рекла на другата:
„Еј.., ама немој да пиеш, се гадам од тебе“.. рекла првата желка. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо: Добро Маро, аман од овие шпански серии дај пушти вести да изгледаме, секако нема ништо паметно да научиш од нив...
Мара: Е баш напротив, знаеш ли што заклучив гледајќи ги овие серии? |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умрел
другарот Тито. Централниот комитет прогласил 10 дневна жалост. Се
јавува Блажо во комитетот за да праша дали може да има секс за време 10
дневната жалост...
- Да, може но само со својата жена, му одговориле од комитетот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Цветко со другар му на утакмица Караорман - Осогово. Земале литро ж'та и се договориле за секој гол да пивнат по малку, како за среќа.
После утакмицата Цветко разочарано вели: - Ебате утакмицата, заврши 0:0, ај ние да си одиме на ракомет! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо
имал велосипед во кој многу си го сакал. Еден ден отишол до кафеана,
велосипедот го оставил пред врата. Кога излегол од кафаната што ќе види,
велосипедот го нема. Тогаш почнал силно да плаче...
Во тој момент низ улицата поминувала поворка. Една жена од поворката се доближила до Блажо и му рекла: |
|
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |