|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 160161162163164 240> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Богат банкар се возел со својот мерцедес и забележал човек како јаде трева.Го сопрел автомобилот и излегол надвор.
-Зошто јадете трева ? -Немам пари за храна. -Тогаш дојдете кај мене да ве нахранам. -Но имам и жена и три деца.Банкарот му рекол, смешкајќи се : ...-Нема проблем има доволно и за нив. Сите влегле заедно во автомобилот..Автомобилот сега е преполн со деца и луѓе.Кога тргнале сиромавиот рекол: -Господине, вие навистина сте предобар.Ви благодарам што не земавте со вас. -Ма, нема проблем.Да видите само колку е висока мојата трева во мојот двор.. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мажите сакаат повеќе да гледаат фудбал отколку жените?
- Жените не ги интересираат игри само со една топка. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работникот: Директоре, јас се извинувам али ние плата немаме примено три месеци!!
Директорот: - Извинето ти е!! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи црногорец на карпа...и разговара со комшијата
-Џе си -Ево мене перем посуџе А доле на брегот жена му миела садови... Одеднаш бутнал камен ненамерно со нога.... -У јебо ти каменац оде ми перилица |
|
goran-palanka
Нов член Регистриран: 14.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се медитира на македонски начин?
Наместо зборот ОМММ... се изговара АМММ... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После оперативниот зафат на една згодна русокоса,докторот и врши контрола.
-Докторе што мислите,како сум? -Одлично,супер закрепнувате. -Докторе,а ќе можам да продолжам со нормален сексуален живот? Докторот се замислува. -Па,па,.... -Леле,знаев дека нешто не е во ред... -Се е во ред г-ѓо,само никој не ми го поставил ова прашање после .....операција на крајници. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден човек на велосипед постојано ја преминувал границата со голема вреќа на грбот.Цариниците редовно ја прегледувале вреќата, но никогас ништо не наогале во неа освен обичен песок. - Па добро , сигурно не шверцувате песок ? - нервозно го прашал цариникот, кој секогаш се факал за вреќата. - Не - одговорил мирно патникот. - Ви давам чесен збор дека ништо нема да ви се случи ако ми признаете што шверцувате преку граница.- Штом е така, тогаш ќе ви кажам- велосипеди .
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто цајкан ја става печката на сред соба?
- За да има централно греење!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Група резервисти - падобранци, тргнале на задача со нов тип падобрани. Откако скокпале од авионот, на височина од 10 000 метри паѓаат низ воздух и избезумено бараат начин да ги отворат падобраните.
На 8 000 метри гледаат двајца војници - резервисти како летаат нагоре. Кога се размипувале падобранците им довикнале: "Да не знаете како се отвараат овие падобрани?" "Не знаеме, ние сме минери." |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во пекара и бара леб. Продавачот му вели: Сакате бел или црн? Човеков одговара: Ма сеедно, не сум јас расист |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале низ каварадарци двајца млади,женската во минич дотерана сите загледувале по неа.Ги среќава еден пијан и застанува пред нив.Ја гледа во колената и вика : - Леле Киро Глигоров си истетовирала на колено , многу го сакам , морам да го бацам.Овие го гледаат така зачудено и викаат еј од бељата нека му е.И го пушта женската да ја баци на едното колено.Кога ја бацува му текнува и вика : - Леле на другото си го имала Бранко , него уште појке го сакам , те молам и него да го бацам....Незнаејки што да прават а веќе почнало драма да прави пијаниот му дозволиле да ја баци и на другото.Кога ја бакнувал флрил поглед под фустан кога ке види женската не носи гаќички и вика...-Леле па ти и Љубчо Ѓеоргиевски си го тетовирала, него најманогу го сакам уште него да го бацам и ке ве пуштам одете си....Во тој момент дечкото капира што вели пијаниот и му вика : - Е Љубчо Ѓеоргиевски ќе го бациш одкоа ке го бациш Стојан Андов кај мене...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Група на жени заминале на прослава на 8 март со авион за Париз. |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле прилепчанец , битолчанец и кавадарчанец и се запнале за тоа кој може појке лубеници да носи.
Кавадарчанецот - Јас вели можам две да носам , една под едната мишка , втора под другата мишка Другите двајца се смеат на тоа и му викет па ти не си можел ништо. Биточанецот - Јас вика можам 3 лубеници да носам. Другите е како бе 3 лубеници Вика - па една под едната мишка , втора под другата мишка а трета на к*р ке ја ставам. Прилепчанец рикнал од смеа коа го слушнал битолчанецот и му викаат : - А ти приплепчанче колку можеш да носиш Прилепчанецот - 5 , можам јас. Е кај ги најде 5 , како можиш 5 па вика - една под едната мишка , втора под другата и битолчанецот со 3те лубеници ке го качам на к*р |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 160161162163164 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |