|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика | страница <1 56789 96> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
minatata nedela rekov ke vezbam od ponedelnik, ama vide se i vezbanje i se, pa aj belki ovaj ponedelnik ke pocnam so vezbanjeto |
||
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najvazno deka planirame da vezbame a sega od koj ponedelnik ce pocneme...
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam sto se sluci so Lion, ama jas definitivno planiram od ovoj ponedelnik da pocnam da vezbam
|
||
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ushte ne doshol vashiot ponedelnik...ovie bile tugi
|
||
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma oni racunaat na mojot ponedelnik....
ama ne im go davam...
i jas go izgubiv
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lugje pocnavte li so vezbanje???
pa ponedelnik e Jas go cekav Lion da vezbame, ama nisto---vezbanjeto se otkaza |
||
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I OvOJ PONEDELNIK NE BESHE VASHIOT
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moz i da e maler ponedelnikot, pa ne e loso da pocneme od vtornik so vezbanjeto
|
||
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde ejj ke pomine letoto a nikoj ne vezba .....do dusa ne bas nikoj
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas vezbam ali posle 21h do kaj 23h.
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kade.... pred PC?
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve, samo sto mislev da pocnam
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa i toa se vazi neli, ovoj forumot i mesingerot prestavuva mozocna gimnastika i toa se broi neli
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve jas vezbam sekoj den 1h30min nasabajle(dodusha ne bash rano) i sekoja vecer 1h30 min na plivanje
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |