|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 29> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден ден жената се враќа од пазар и му вели на мажот -Мажу знаеш што еден човек на пенисот можел да напише Александар Македонски Мажот: - Па шо е тоа чудно Жената: - Епа на твојот ни Аце не може да се напише |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мара
и се јавува на Трпана на мобилен:
- Шо правиш бе Трпанче? - Еве му го џвакам на Трпе! - Мислиш му го пушиш!?! - Абе, ако му се дигне и тоа ќе му го направам |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно семејство оди на ручек. Јаделе ќебапчиња.Се најале и им останало
едно ќебапче.Дошол келнерот и го видел и му рекол на детето:
- Мали ај изеди го ќебапчето да ти порасне к*рето. Кога го слушнала тоа мајката го удрила детето по рака и му рекла: -Не ти, татко ти нека го изеде!!! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пациентката: Докторе, зошто после пушење цигара мислам само на секс?!? Докторот: Ај прво да запалиме по една цигара па после ќе видиме што е работата!! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синот го прашува својот татко -Тато што е педер? -Епа сине на пример јас и комшијата секој ден играме карти. И тој што ке изгуби се мести и другиот му го свирнува одпозади. И така јас губам пет-шес пати, и таман победив,а комшијата вика не играм. Е тој што педер е да видиш. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се качува госпоѓа во такси и го прашува шоферот: -Се извинувам се пуши во колата -Пааа Ако не ви смета воланот слободно |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол малечкиот Иван во ЗОО со својот клас и учителката. По некое време
тој ја прашува учителката:
-Учителке, што му е она на слонот помеѓу нозете? А учителката: -Ништо, Иване. Подоцна Иван на Јован: -Ти реков дека е нимфоманка, нејзе и метар и половина и е ништо! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...samo ,..izmij race pred da odish na druga tema!...mrsno be,..mrsno ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле маж и жена и се вршеле покрај постојка. По некое време доаѓа дедо и вика:
-Детеееее, што правиш? -А мажот: -Бебе дедоо. -Дедото одговара: -Внучкоо во недела не се работи! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си седат Хајди и дедо и во дворот (Хајди е во скут)...
Дедото: Ќе ти го ставам сега Хајди... Хајди: Стави ми го дедо... Дедото: Каде, Хајди?... Хајди: Каде сакаш дедо... Дедото: Може во устето, Хајди?... Хајди: Може дедо... Дедото: Може во дундето, Хајди?... Хајди: Може, дедо... Дедото: Може меѓу цицињата, Хајди? Хајди: Абе, дедо, каде сакаш ставај го, само вади го од газето!!! Изменето од LiDivio - 29.Јули.2010 во 09:20 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си била некоја жена и отишла на гинеколог и му вика да ја напраи девица до вечер зошо мажот не знаел дека не е невина. Ја легнува овој на стол и работи.
Утредента доага оваа и му вика -Леле докторе супр беше, тоа крв насекаде и поверува. А докторов и вика: -Добро,ај сега седи да ти го извадиме жилетот |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две
циганки и едната почнала да бави со проституција за да може да го
прехрани семејството. Другата ја сретнува и ја прашува:
- Што ма, слушам си почнала за пари да се работиш? - Ај мори па ти, десет денари пари ли се! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се оженил Блажо, и прва брачна ноќ и што да види, Мара веќе била еб... порано.
Размислува што ќе прави, затоа што треба да го покаже чаршафот со што ќе докаже дека ја завршил работата. Ако не, ќе пукне брука во маалото... И сабајлето станал да побара малку црвена боја, ама нашол само жолта боја. Го измачкал чаршафот и го покажал така. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj vojnik sakal da isprati slika na negovata devojka i na negovata baba,se slikal gol bidejki nemal pari za dve sliki,slikata ja presekol na dva dela ja ispratil po posta,arno ama utnal,gorniot del od teloto go ispratil na negovata devojka,a dolniot delllllll "ttttttttitttttt " go ispratil na svojata baba.
Ja dobila slikata babava i gi klala okalkite i reklaaa:ist e na dedo mu,kelav i so golem nos |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |