|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 135> |
Автор | |
boban veles
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mnogu
|
|
Zambo 86
Нов член Регистриран: 09.Јуни.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj sto bese na razgovor vo maj ima dobieno offer letter ili nekoj povik posto i jas bev vo maj mesec ama nemam slusnato nisto od niv. kazete da znam barem dali da chekam ili sto da napravam
|
|
abvgd
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bev na 4-ti maj i dobiv offer vo sabota.imam slusnato deka se prateni okolu 50 offer letter a se nadevam deka i drugite koi bile vo maj ke dobijat vo bliska idnina
|
|
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa so sreka neka tie a preku koja agencija bese preku mpi ili resalc i koja pozicija zaminuvas srekno
|
|
abvgd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala boban.odam preku resallc za Labor Foreman.
|
|
abvgd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deni dali znaes platata sto ja nudat so oferot e za 8 ili 12 casa i dali ima nekakvi bonusi.
|
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam..i mene toa me interesira...ako znae nekoj ke go molam da napise |
|
ritai
Нов член Регистриран: 10.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam da mi kazete kade se sega tie od Resallc dali se se uste vo kumanovo Ul. Done Bozinov
|
|
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema nikakvi bonusi toa ti e se fiksni plati kako so ti e ponudeno ama bidi vnimatelen odma napravi si tvoj rezim oti lober forman e mnogu odgovorna rabota odgovaras za 30 luge i ti gi vodis i im pravis skegul za rabota ako nesto kiksnat ti odgovaras oti moze da te smenati ako ne znaes word i exsel odma odi nekoj da ti pokaze osnovni raBOTI za praverne tabeli oti ti mora toa da go rabotis za tvojte rabotnici i jas isto pominasv vo resalc ista pozicija i znam se za nejze imam drugar vo avgan raboti 5 meseca kako labor formen so sreka mislam deka ke ti pomognat ovie soveti srekno
|
|
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ritai tamu se mislam ama za sekoj slucaj eve ti televon od resalc pa javi se za invormacija076503384 srekno
|
|
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na hrvatskiot forum procitav deka sega regrutiraat vozaci na avtobus...site koi imate d kategorija odete, platata e odlicna ja kacile 46 000 $...isto imalo pozicii za vozaci na viljuskar...pobrzajte site zainteresirani vo Aleksandar palace
|
|
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj znae i za koi drugi pozicii e kacena platata
|
|
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja kako sto slusnav i za mehanicar bile kaceni. Nego kazi mi ti si bil u A.Palas na intervju?
Изменето од nove27 - 18.Јули.2010 во 19:31 |
|
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |