|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 120121122123124 277> |
Автор | ||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ovoj,...zasluzil ,..vechen ban!....i toa smesta! ...kako samo se osmeluva da go valka forumov so vakvi insinuacii ?! i toa ,..stopati ednopodrugo goi poftoruva! |
||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Е, цар си Брза, сега се згазив... Јас се трудам стручно лингвистички аспект да инфилтрирам во постот... да нема забуни... ова со расчленувањето беше индукција или дедукција...??? Тотално се помешав сега... Изменето од LiDivio - 12.Јули.2010 во 15:50 |
||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
коментарот на газела за репутацијата и за испитувањето на другите
кој каде зошто кога како колку + и колку - и на колку време и дали онлајн и дали офлајн п.с. газелче па нели ние имаме хакери на форумот шо си мислеше ти
|
||||||
|
||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Изменето од LiDivio - 14.Јули.2010 во 00:10 |
||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ќе го возим децата ќе го возим...... на педеринка
|
||||||
|
||||||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
PISMO DO VOJNICI DRUGAR
Драги Мирославе,
Одамна се нисмо видели и чули, оти не ми шаљеш поруки или не се јавиш на мобиљнога кад ти титкам. Арен ли си? Шта правиш у животу? Оште ли си са Слаѓаном? Ја сам ти пошаљио пораку да ќу дочи у Београду али ти најверојатние ни си је прочитуо... Ја сам кинисао са возом и стигао сам у 6 сабајле. Баш кад сам се симнуо из воза истурила се киша и утоп ми направила чевле и сако. Хтео сам да ти се јавим али није ми било ујгун јер сам сефте дошао у Београду и мислио сам да си ми нешто наапан. Имао сам нека работа да завршим али није ништа испаднуло, да не ти расправљам сад о томе, да не те замарам, расправачу ти други пут. Београд је ногу леп и велик град али нисам очекивао
толико гужву, па стра ме фануло да поминем једну улицу и једна кола ме
ѕмнула, за мало да ме согазила. Кад сам се враќао назад закаснио сам и
испуштио сам воз, и тргнуо са реисом. Ако некада пожелиш да доѓеш код
мене само титни и ондак ја ќу ти заѕвонити и ќу те пречекати, јер нисмо
јабанџије да ти ибам мајката. П.С. Текнује ли ти кад су те ранили у руку три дана си кукао, а Звонимир погодили су га у глави и А ни е рекао веќ дваесет година. |
||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Оди девојка во женски тоалет, го вади мобилниот се гледа во огледало и размислува: ДА СЕ СЛИКАМ за на ФЕЈБУК или да се серам? :)
|
||||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Се муваат директорот и секретарката под биро.
- Директоре, го ставивте ли? - Да, да! - Лелееее колкав ви е, директоре! |
||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
хахахахаха
идам на мотика.ком и гледам вицов... ме расплаче и ме насмеа во исто време... Си бил некој бик по име Џо ташако.. арно ама имало некоја крава во соседното село заградена со ограда и никој бик не можел да отиде при неа. Се викала Каролина недостапната... Џо ташако се изнервирал и оди таму се залетал силно и ја прескокнал оградата, оди да се запознае со Каролина недостапната, стигнува до неа и Каролина му вика: толку време сум заградена и никој не успеал да ме има до сега и ти си првиот што стигна до мене и за тебе сум само Каролина .. а Џо ташако вика : јас сум Џо ташако ама сега викај ме само џо.. ташаците ми
останаја на оградата :) -This is soo me... |
||||||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Што е мажот за жената?
-банкомат со вибратор. |
||||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Блажо заминал во некоја
Исламска земја. Шетајќи се така забележал некоја убава жена и ја фатил
за газ...
...(мислејќи дека се наоѓа во Неготино) ;). Жената го пријавила во полиција. Полицајците го однеле кај Калифот и овој кога слушнал што направил рекол: - Донесете го Јусуф. |
||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 120121122123124 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |