|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 8788899091 229> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evrokompozit 11 oktovrri
e zae*** od 1998 ... ne go mesaj grujo a dali kje pokrene stecaj neznam izgleda si delat bruto plata Изменето од Анастеа - 14.Јули.2010 во 11:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не градат споменици и пред 11 Октомври а? Не видов ништо бе за тоа во проектот Скопје 2014. А копаат и таму ама кој знае што
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje go zakopat
koga veze nemaat napravile eroprofil za pultruzija na profili od smola i stakleni vlakna a pojma nemale za sto slusat profilie napravile eurotek za izrabotka na stampani ploci a ne se vrzale so niedna golem elekronska kompanija napravile eurokompozit za potrebite na JNA koga taa bila na raspagjanje sega skopje 2014 im e krivo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама Грујо ќе го реши, нели?
има капацитет за да го реши и него и Тутунски комбинат, така ли е? Економскиот експерт, жими лакотово Работат нерентабилно, ало.... секој ден ги пуштаат погоните и работат нерентабилно Бруто плати?????????????????????? абре какви црни бруто плати!!!!!!!!!!!!!!!! Имаме дупка во стопанството, со градење Шмизли, таа дупка станува Гранде кањон Затвори ги дупките, нека тргне еднаш работава, после играј си шмизли и мачки колку ти душа сака. А до тогаш немаш право! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11 oktomvri e prilepski spomenik za 2014 |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не само што немаш право, туку е факинг глупаво!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
objasniv kipovite se za skopje nema tuka prostor da vlada resava loshi zdelki na tutunski kombinat ili glupostite na 11 oktomvri toa kje si go resat gazdite od prilep koi si go privatizirale po BRANKO Изменето од anakin - 13.Јули.2010 во 23:47 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema dupki vo stopanstvo
ima dupki vo firmite koi stanaa privatni so posrana privatizacija od 1993 tie so gi nabrojav uz niv sileks.... zdingo rade koncar..... kirijas pogoni od mzt.... hari kostov zastava ohrid .... venko itd itd tie firmi imaat dupki oti se ukradeni od narodot so sranje privatizacija telekom ne e dupka rafinerija ne e dupka learnica ohrid ne e dupka evn ne e dupka luk oil ne e dupka itd itd Изменето од anakin - 13.Јули.2010 во 23:52 |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
скопје 2014 троши пари од државен буџет, не од скопски
Тутунски комбинат и Еурокомпозит не се приватизирани. Како нив има еден куп други во другите градови на Македонија, ама тоа на Грујо не му е гајле, нели, нека им ги реши Бранко, така ли? ами зошто го бираа тогаш???????????????? за да им го закрепнува стопанството на Италија и на Австрија со тоа што им фрла пари за скапи статуетки??? за тоа ли го бираа???? Изменето од Анастеа - 14.Јули.2010 во 11:19 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se vratime na temata
vladata sega dava pari da se gradi glaven grad a ne da se saniraat privatni firmi kako 11 oktovmri ili tutunski kombinat kako nekoj tuka saka da predlozi Изменето од anakin - 13.Јули.2010 во 23:55 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se privatizirani.. pricam ti pricu
akcionerki firmi se so akcioneri so mal del na osptestven i drzaven kapital rasprasaj se ubavo koj e soodnos |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во тутунски комбинат државата има 75 посто
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku tajkuni po branko gi nagrabija parite i firmite vo brankova privatizacija do 1998 i sega na tie firmi ne im ide dobro
oti kako so rekol evreinot.. ti si ja gradel ili tatko ti kukjata a sega, nekoj saka.. pari za stecajci... za takvi firmi jok bre narodni pari kje odat vo glaven grad.. koj e glaven za site makedonci toj e niven glaven grad... nema tuka skopjanci... takvi kvalifikacii malku morgen taka da se gradi za site makedonci... jasno a stopanstvoto neka si ide bankrot koj zasluzuva... za zemjodelieto si ima subvencii i site se srekjni i veseli Изменето од anakin - 14.Јули.2010 во 00:02 |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум директно загрозена:
секојдневно се среќавам со еден куп нелогичности и чист грабеж од легалните институции илјадници евра ми украдоа и не само мене на име на измислени давачки повторувам, измислени давачки ни во времето на Вашиот Љубчо немаше ваков арамилак им крадат на пензионерите по 50, по 100 денари на потврда тие не се бунат, зашто не знаат, кога јас им појдов и им реков дека не е во ред, знаеш што ми одговорија??? дека ќе ми го раскинат договорот ако не ќутам имам вакви прикаски за секој месец по една, само е банално да ги раскажувам ееееее.....еееееее.... уште статуетките ни беа кусо море ајде.... Изменето од Анастеа - 14.Јули.2010 во 11:20 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8788899091 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |