|
Информатички |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што вика мониторот кога ќе го види куќиштето?
- Кај си бе брат ? |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените се како интернет домеини, тие што ги сакам се веќе зафатени.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца компјутерџии прават муабет:
- Сакам да го променам светот, ама не ми го даваат source кодот. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како имаат секс програмер и програмерка?
- PUSH,POP,PUSH,POP.... |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е поголемо од Бит пазар?
- Бајт пазар. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави информатичар кога ќе се измори за време на сексот?
- Десен клик на женската -> Properties -> Always on top! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интернет жена - Морате да и платите за да добиете пристап.
Сервер жена - Секогаш е зафатена кога ви треба. Excel жена - Кажува дека се може да работи, но вие сепак ја користете за оние 4 основни работи. Powerpoint жена - Совршена е за да ја презентирате на некоја слава. Screen saver жена - Нема некои битни функции, само сакате да ја гледате. Hard disc жена - Се сеќава на се, во секое време. Backup жена - Мислите дека има се, но кога ќе ви затреба нешто итно, тогаш дознавате дека и фали нешто. MS-Dos жена - Сите ја имаат а никој не сака да ја употребува. E-mail жена - Од десет работи кои ви ги кажува, девет се чиста глупост. Вирус жена - Кога најмалку очекувате, се инсталира во вашиот стан со нејзините работи. Ако се обидете да ја деинсталирате може да се опростите од некои работи. Но и ако ништо не превземите, набрзо ќе изгубите се. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави грчки вирус во компјутер?
- Пречи при влегување на некој фаил во фолдер. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тројца програмери прават муабет:
- Каква риба сум запознал синоќа, какви Properties имаше, ама не можев да ја легнам - рибава Read Only. - Одам јас да ја легнам жена ми синоќа, ми вика Access Denied! - Е, колку сте среќни. Се враќам ја од кафана, со желба да ја легнам жена ми, кога гледам Sharing Violation... |
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доживува бродолом некој брод и само некој
копјутерџија преживува и се онесвестил, ама арно водата го однесла на
некој пуст остров. И се разбудва по неколку дена и гледа над него некој
згодна плавуша како го гледа, и и вели " Леле како се најде ти овде на
сред овај пуст остров?" и плавушата му вели " Јас тука живеам дојди ке
одиме на другата страна таму мие куќата и да се средиш малце, да јадиш и
да се пресоблечиш. И овај се согласува оди во куќата се пресоблекува
јади, се одмара и доаѓа плавушата и почнува да се соблекува и му вели "
сега ќе добиеш нешто што не си го правел повеќе време" и овај и вика "
Не заебавај и Интернет имаш???"
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сопругот информатичар се враќа дома во зорите. - Каде беше цела ноќ, признај! - нервозно му вели жена му. - Види, мила, вчерашниот состанок се одолговлече, па на новата секретарка и избега последниот автобус. Ме замоли да ја префрлам до дома. Пред нејзината куќа видов дека ми издишале двете задни гуми, па ги сменив. Секретарката љубезно ме покани кај неа дома, и патем ми свари чај со рум, бидејќи се смрзнав менувајќи ги гумите. Кога сакав да си одам дома, видов дека полицијата на нејзината улица ги застанува сите и ги тестира со алкотест. Причекав да си одат, поради румот во чајот, ама никако да им текне... Потоа секретарката предложи да преспијам кај неа... и ете... - Не лажи, ѓубре едно!!! Знам дека пак цела ноќ си бил во канцеларија и си киснел на интернет!!!... |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тато, тато, вистина ли е тоа дека интернетот те прави поглуп? - Wtf? Roflmao!!! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ќе препознаеш лош програмер? Излижано му е копчето Еsc. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonija- zemjata na informaticharite!
...aaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.................
..."pogolem"vic,...ne sum chul odamna!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |