![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 229> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne e toa penov da se kradi koga se gradi
toa e negov patent od sushkar eden do najbogatite vo MKD hehehehehe Изменето од anakin - 12.Јули.2010 во 09:10 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Добра е, посебно првите два стиха ![]() Изменето од Анастеа - 12.Јули.2010 во 14:23 |
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
посочи ми барем некој што досега се бавел со политика -да од шушкар(мислам тоа мислеше иако незнам што значи) не станал еден/една од најбогатите? Зашто мислиш влегуваат во политиката? За мене? За тебе? од интелигенција? хуманост? |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne si izmislil topla voda
site se tamu za profit ama nekoj barem gradi dodeka kradi e tuka e razlikata za vreme na sdsm nitu kamce ne e prevrteno , nitu skapan ekonomski zakon ne bil sproveden zamo politicko lomotenje da te potsetam mitre prijatele.. radi takvo vladenje na BRANKO I SDSM mene mi falat 7 godini staz.... nema ash... aj sega so bruto plati neka nekomu fali mesec... jok bre Изменето од anakin - 12.Јули.2010 во 09:38 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
сепака као тебе ти украл некој 7 години стаж што е многу жалосно, не значи дека треба да дозволиме да си прават ШТО и КАКО сакаат со Скопјево
|
|
![]() |
|
ne e do toa
taa vlada bila nespozobna da spreci vakva katastrofa a kako mene ima iljadnici od takvi katastrofi daleku edno e da kradat drzava a drugo e sa jebat poedinec |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не ми се верува дека и овие се поарни зашто познавам доста луѓе што се онадени на ист начин од овие. Од некаде мораат да најдат пари за проектов.
|
|
![]() |
|
ne ne
posle voveduvanje na bruto plata nema sansi nekoj da rinta 10 godini a da mu kazat ete ti nikade ne si rabotel slikaj se za vesnik mlad borec |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
problemot ne e vo gradenjeto,..radi gradenje,...tuku vo toa ...shto se gradi?!....i kolku toa koshta,...realno!...ne faktichki,...kolku shto nekoj ke e napishe deka ke kosht..
.vo chetiri oka,.dabome! ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ostaj ti pari
jas si plakjam danok i neka so tie pari pravas so sakat, tie se na drzavata i neka gradat toa e poarno nego da gi kradat mene me interesiraat moi godini staz koj branko mi gi ukrade tie de pari koga ima koga nema no godini se tie fak branko i sdsm Изменето од anakin - 12.Јули.2010 во 12:38 |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
малчице је друкчије у пракси - ако е нерентабилна фирмата од кај ќе им најде пари за да помине плата? |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
кје ти објаснам
ако е нерентабилна иде у стечај лесно е а порани си ринтал ко магаре а стаж аш |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ооооо утопијооооооооо.........
![]() ќе ти објаснам!!! ако е нерентабилна, не иде у стечај заради социјален мир сакаш конкретен пример? Еурокомпозит 11 Октомври и Тутунски комбинат Прилеп Секое утро ги пуштаат погоните свесни дека работат нерентабилно Тогаш кога твојот Грујо НИВ ќе ги реши, ќе му речам Аферим, играј си сега писпиле копанче. До тогаш, нема право НИВНИТЕ ПАРИ да ги троши на детски играчки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нема право, јасно ти е???????????? |
|
|
|
![]() |
|
Нема право никој да им рече ако немате леб јадете колачи,
јасно ти е???????????????????????????? НЕМА ПРАВО!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |