IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 277>
Автор
Порака
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 14:18
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

газење%20од%20смеење
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 17:54
Добро утро, Вие слушате Наше радио - радио Солун, денес е 22 јули 2020 година, 205-от ден во годината, температурата во моментот во центарот на Солун е -17 степени...

Денес се одбележуваат 3 години откако Нашата Земја го презема приматот на индустриски најразвиена земја во Европа па по тој повод нашиот Претседател на амбасадорите на Данска, Шведска и Норвешка им ја соопшти долгоочекуваната вест за граѓаните на овие земји. Од денес тие можат без визи да престојуваат во Нашата Земја. Оваа визна либерализација не важи за граѓаните на Финска се додека не се реши долгогодишниот спор меѓу Финска и Лапонија за правото на користење на името "Дедо Мраз".

Висока делегација на Кина, Америка и Русија допатува во главниот град Кратово за лично да му се заблагодари на нашиот премиер кои несебично ја изрази подршката за прием на овие земји во Обединетите Нации и Г-8 со што индиректно Нашата Земја ја призна нивната независност и ја гарантира нивната безбедност и по тој повод се потпиша договорот за купување на 200 суперсонични ловци од шестата генерација Џивџан 6 и 100 борбени тенкови Пржајка 2 кои успешно се покажаа во борбените дејства во војната помеѓу Швајцарија и Луксембург.

Реклами!
Сеуште не сте одлучиле каде ќе го поминете летниот одмор? Располгаме со понуди на сите наши мориња, Егејско, Јонско, Јадранско и Црно Море, имаме и ексклузивни понуди кај нашите соседи Египет, Италија и Турција. Ние размислуваме за вас!
Туристичка Агенција - Невозможна мисија 4!

Вести од Економија!
Ланецот на Бензинските пумпи "Љутви и остала браќа" ги купија преостанатите 15 посто акции од Бритш Петролеум и со тоа станаа доминатни сопственици.
Поради преголемата превработеност во Нашата Земја неколку наши реномирани фирми отворија погони во Токио, Осака, Торонто, Дубаи и Хонг Конг кои претставуваат рај за нашите инвеститори и заради ефтината работна рака.

Вести од Спортот!
После 3 години повторно наше финале во Лигата на Шампиони.
И без повредените Кака и Меси, фудбалскиот клуб Саса од Македонска Каменица успеа да го победи Реал со 3-0 и влезе во финалето на Лигата на Шампиони каде за противник ќе го има лутиот ривал Осогово од Кочани кој во полуфиналето на Олд Трафорд го совлада Манчестер Јунајтед со 4-2, со головите на Пато, Шумуликовски, Торес и Роналдо.

Ѕррррр...Синеее, ставај, денес ќе ја бериме Смедеревката.

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 18:52
Tigi........srcka taa cela nedela mi ja razubavi koga go procitav ova...prv pat tolku dolgo na glas se smeevгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Tiggy Vicious
Сениор
Сениор
Лик
Манџа хејтер
Регистриран: 27.Октомври.2009 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 4158
Цитирај Tiggy%20Vicious Одговорbullet Испратена: 01.Јули.2010 во 18:10
Мене ми иде таа Санту да ја зачукам во тоа муцката убава и да и ја скиселам таа блажена фаца со а ла Мона Лиза насмевка. И тој некој став што го има нејзиниот лик. Нешто се плаши од тој “мале/т“ и демек све она за децата мари, па сеа најново што видов, абортирала бидејќи (чек дис аут!) забременила од МАЖ И... и нејќела да има деца пред да ги исчува децата на својот господар. Смешки... смешки...

П.С: Абе тој мужот и, има дупли долни заби или мене ми се причинува? Или сум била потпивната таа вечер, па лошо сум видела? газење%20од%20смеење
ovde e hitot
All you need is love... Just kidding, oxygen helps too

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 16:07
голема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 16:14
normalna rabota!изненадување..hedejk imala...pa, shto?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 17:32
Начинот на кој што другар ми го кажа вицов:
-Зошто сите се плашат од Бајрам од 3 в?
-Пошто татко му е во 8 а.

Изменето од Tiggy Vicious - 09.Јули.2010 во 17:32
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 17:51
Колку феминистки се потребни да сменат сијалица?

Трик прашање - феминистките никогаш нема ништо да сменат
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 19:18
Трпе имал запек. Два саати седел на шоља и стенкал. Наеднаш снемало струја.
- Лелеее, Трпанооо, помагаааај!
Ете ја Трпана дотрчува.
- Добро бре што си се раздрал толку како мало дете си, снема струја и одма врескаш!
- Снемало струја!?... Уф ... јас помислив дека ми испаднаа очите.
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 19:32
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

Трпе имал запек. Два саати седел на шоља и стенкал. Наеднаш снемало струја.- Лелеее, Трпанооо, помагаааај!Ете ја Трпана дотрчува.- Добро бре што си се раздрал толку како мало дете си, снема струја и одма врескаш!- Снемало струја!?... Уф ... јас помислив дека ми испаднаа очите.

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 20:49
Пеца Блажо риба на брегот на Тиквешкото езеро и фатил некоја голема риба, ја погледнал и ја фрлил во езерото...

Потоа фатил една малечка риба и ја ставил во кошницата. Доаѓа едно дете и го прашува Блажо:
- Чичко зошто големите риби ќе враќате во езеро а малите ги земате дома?
Блажо: Затоа што дома имаме само мала тава.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 21:08
Колку Грци се потребни да сменат сијалица?
Еден + цела грчка полиција ако Грков почне да штрајкува...
Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 21:11

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 21:21
ova e dobro!да...samo...povekje bi lichelo na makedonski,...imajki na um kolku bistri se  domashnive...смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 22:52

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.