|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 32> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На професорите од основно би им кажала дека ми ги дадоа и основните знаења во животот и благодарна сум им за тоа, ама и благодарна сум што ме запознаа со основните проблеми со кои што ќе треба да се соочувам сиот мој школски живот (средно понатаму).
На ликовно нас. би и кажала дека е ѕвер жена, поготово дека е црвенокоса, па уште и знае да насмее. И има етно стил, што многу поштуем. И фала и за убавите зборови. Математика би и кажала дека мразам математика и дека треба почесто да се фарба. Историја дека е закон човек, со закон сатиричен хумор и закон фризурка (отворена тетратка). Другите не ми оставиле посебен впечаток, но и тие имаа значителен удел во моите грижи и нервози, па затоа и ги поздравувам со песната Bedo Moja од за мене непознат автор, но знам дека ја имам слушнато негде, а сеа ме мрзи да ја барам на јутуб, па затоа го пишувам само насловот, а според истиот можете да заклучите како сум ги доживеала. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
повеќето ми беа досадни, и тоа е добро инаку ќе се фиксирав за некој идол, а тоа не е добро какви такви, како и со моите родители, верував дека штом ми ги дал господ, мора да имал некоја причина и дека на некој начин, добар или лош, имаат мисија да влијаат на изборите што ги правам во животот.
фала им на сите. мислам дека никој намерно не ме повреди. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам драг мој професоре што со твојот ентузијам ја прошета Македонија, собра материјали и ја напиша ПРВАТА ГРАМАТИКА од која учевме ние и ги учиме и нашите ученици. Иако ми беше професор само еден семестар а потоа замина во пензија сеуште се сеќавам на твојот професорски лик, седата коса и подгрбавениот стас од макотрпната просветителска работа. Најмногу се сеќавам на советите колку е важно учениците да ги учиме на правилен правоговор и правопис.
Постхумно Орден за професорот КепескиДобро е што дефинитивно те наградија. Почивај во мир, профо Изменето од mamamd - 01.Јули.2010 во 08:06 |
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас, додека бев средношколец, па и основец, тоа што имав да им кажам им го кажував во лице, во отворена, полузавиена или завеина форма на сите професори. Најчесто доаѓаше до судир помеѓу мене и некои дотични професори, но тоа не ме одврати од моите штетни(за мене) нарави. Затоа имав и помали оценки и еднаш бев на полагање.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bubalica. abe gOJDO i jas im kazuvav povekjeto raboti v lice ama ne se i sesto zosto ima nekoi raboti sto ne treba da se kazuvaat na glas i vo javnost |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pamet u glava!....ne samo pari.........
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драга моја екс професорке толку многу ме потсеќаш на Паца,ама ти неможеш да бидеш кути неа
а...и многу си модерна мор...и на фацебук те има а шо се чудам... твојот лаптоп и онака имаше се што нема,нали |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas koga uchev na vremeto nemav pristap do forum pa morav se vo ochi da im kazam onaka od srce so glavata gore i ne se plashev za posledicite .
A sea shubavo doj si na forum kazi sho ti lezi na srce....
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во модерни времиња можеш и на нет да им кажеш сите со фацебук профили се
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас еднаш му кажав на еден...и ме избриша од пријатели ...ми рече..колешке виртуелниот свет е за се, освен за факултет...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama morash da priznaesh deka e poinaku koga nekoj stoi pred tebe i go gledash u ochi....Ako ne si probala morash da probash , ogromno olesnuvanje koe podocna ima dobro vlijanie na samodoverbata .
p.s. Ova beshe odgovor za Sanja Изменето од zenmaster - 09.Јули.2010 во 17:15 |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно
па ко ќе зоврие да ти е кеиф на душата Изменето од sanja-a - 09.Јули.2010 во 17:18 |
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право биле кога велеа...ќе го барате ова време назад
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Беше фино и слатко,
но за среќа - траеше кратко. |
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |