IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Тепачка во Собранието на Македонија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тепачка во Собранието на Македонија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 12:54
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Зарем народот не гледа дека пропагандата е лага и само лага.А и ова со собраниево - типично дефокусирање на јавноста од безобразлукот кој се направи од страна на власта кон стечајците.
Но секогаш работниците биле онаа страна( како и со последниот Закон за работни односи).

Izvini molimte ama jas tuka ne gledam deka bash i opozicijata "ja zabole stomak" za stecajcite. Spored site reakcii i tie pokazuvaat deka poveke im e navredena suetata zaradi snimanjeto, otkolku grizata za stecajcite. Ne cuv ni zbor ovie denovi za stecajcite i za doneseniot zakonтага
Mene poveke mi dojde cudno ona so 60 kvadrati na Crvenkovski i nemanjeto kola za 15 godini vladeenje- bidejki mislev toa e recenica vo koja Andrej Petrov go glorificira svojot lider i zatoa bese mojot komentar "za svetosta" na Branko Crvenkovski. Fakticki toa bilo potsmev na Martin Protuger kojocigledno  nesvesno so edna takva izjava /potsmev go amnestira Branko od seto dosega kazano/shpekulirano vo javnosta  za negovoto bogatstvo. збунетост Pa jas imam pogolem stan  i kola a ne sum bila ni premier, ni pretsedatel.
Degutantna e i asocijacijata za stanovite koi ne se negovi - za premierot. Za mene se e zakonski shto ne e dokazano deka ne e nezakonski.

Изменето од mamamd - 05.Јули.2010 во 12:55
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 13:00
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Izvini molimte ama jas tuka ne gledam deka bash i opozicijata "ja zabole stomak" za stecajcite. Spored site reakcii i tie pokazuvaat deka poveke im e navredena suetata zaradi snimanjeto, otkolku grizata za stecajcite. Ne cuv ni zbor ovie denovi za stecajcite i za doneseniot zakonтага
Mene poveke mi dojde cudno ona so 60 kvadrati na Crvenkovski i nemanjeto kola za 15 godini vladeenje- bidejki mislev toa e recenica vo koja Andrej Petrov go glorificira svojot lider i zatoa bese mojot komentar "za svetosta" na Branko Crvenkovski. Fakticki toa bilo potsmev na Martin Protuger kojocigledno  nesvesno so edna takva izjava /potsmev go amnestira Branko od seto dosega kazano/shpekulirano vo javnosta  za negovoto bogatstvo. збунетост Pa jas imam pogolem stan  i kola a ne sum bila ni premier, ni pretsedatel.
Degutantna e i asocijacijata za stanovite koi ne se negovi - za premierot. Za mene se e zakonski shto ne e dokazano deka ne e nezakonski.
....изненадување...e pa gledash deka toa shto go vika marsovecov,...bash toa i se sluchuva!...i samata vikash deka nishto ne si chula povekje,..znachi,..im uspeala namerata ,...da se defokusira vnimanieto od,...najaktuelnoto !

Изменето од Анастеа - 07.Јули.2010 во 16:20
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 13:25
Originally posted by brza brza напиша:

....изненадување...e pa gledash deka toa shto go vika marsovecov,...bash toa i se sluchuva!...i samata vikash deka nishto ne si chula povekje,..znachi,..im uspeala namerata ,...da se defokusira vnimanieto od,...najaktuelnoto !

Aman pa ti, so tebe barem sekogash se razbirame.изненадување
Nema ni od ednite ni od drugite. Marsovec vo negov stil zboruva samo za vlastodrshcite (neka ne mi se luti, ne go kritikuvam negoviot izbor)
Ti bar gledash deka ni ovie ne kazaa ni zbor, a mene iskreno srce mi se kine koga za moment na snimkite vidov zena kako placeтага
A zal mi e bre i za ona deteno vo civilka. Shto moze kutroto ako mu naredile, smee li da odbie?
A najveke bre mi e zal za pretsedatelot na parlamentot (toj mi e prv na pozitivnata listaголема%20насмевка) izleguva deka ne mu kazale ili demek toj e tolku zaboraven pa ne im kazal na drugive deka ke ima zasileno obezbeduvanje od nadvor.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 13:31
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

.изненадување
Nema ni od ednite ni od drugite. Marsovec vo negov stil zboruva samo za vlastodrshcite (neka ne mi se luti, ne go kritikuvam negoviot izbor)
Ti bar gledash deka ni ovie ne kazaa ni zbor, a mene iskreno srce mi se kine koga za moment na snimkite vidov zena kako placeтага
...............
  zaboraviv bash toa da ti go kazam,изненадување...ete glrdash kolku bilo uspeshno svrtuvanjeto na vnimanieto na prostiot narod,...do tolku ...shto ni ovie vekje ne zucnale za,..."napatenite" povekje..изненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 13:49

zaboraviv bash toa da ti go kazam,изненадување...ete glrdash kolku bilo uspeshno svrtuvanjeto na vnimanieto na prostiot narod,...do tolku ...shto ni ovie vekje ne zucnale za,..."napatenite" povekje..изненадување

Drug pat ne zaboravajголема%20насмевка

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 13:52
Mamche, nam za site ni e zhal, zatoa i ne zafrkavaat kako shto ne zafrkavaat плазење
Кон врв
depo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Февруари.2009
Поени: 501
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај depo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 14:17

...e pa gledash deka toa shto go vika marsovecov,...bash toa i se sluchuva!...i samata vikash deka nishto ne si chula povekje,..znachi,..im uspeala namerata ,...da se defokusira vnimanieto od,...najaktuelnoto !

Епа зошто не ги зафркнаа овие , и не се однесуваа прибрано туку се обидуваат да изиграваат улични решавачи на правда. Тогаш ќе немаше дефокусирање.
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 14:22
http://www.youtube.com/watch?v=LjMeQoIq36c
http://www.youtube.com/watch?v=SJdZ0TocTlo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Djdy_fhvZuM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UY68au9Rztk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Fu8uqMEmyRE&feature=related
љубов
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 14:50

Она кошкање што го видовме ни од далеку не личи на тепачка или пак на голем инцидент како што бомбастично се најави во првите моменти.

Не е тоа најголемиот проблем во овај момент,има едно многу поинтересно прашање во врска со кошкањето помеѓу пратениците и членот на обезбедувањето кој бил непријавен каде што треба и инстанците кои го водат тоа не известиле,дали намерно или не никогаш нема да се дознае.

Главното прашање во ова кошкање е следното.

-Кому би му одговарало онаков инцидент во моментов повеќе,дали на позицијата или опозицијата????????

Доколку опозицијата е виновна за инцидентот човек ќе се запраша зошто тие истото не го пријавиле во истиот момент до Председателот на Собранието или пак на прес конференција во која ќе изнесат дека се прекршени законите за обезбедување или како му оди тамо по процедура,туку се туркаат како мали деца?????????
-Според мене опозицијата знаела за случајот и сето она кошкање е режирано за да има некаков ефект,нормално негативен за да се оцрни власта.
-Колку што можев да видам од клипот и фотките напаѓачи се Бучковски и таа пратеничката од СДСМ,не ми текнува името.
Не им доликува да се разбереме,па колку и да се во право онака да се однесуваат,посебно Бучковски,па Професор на факултет е мајку му стара.

Во цело ова не можам да најдам каква корист би имала власта да испровоцира онаков инцидент??
-Да ја оцрнува СДСМ како партија од опозиција не гледам причина,тие самите тоа си го чинат катаден,но кој знае што се се кува и ќе излезе како главно јадење на масата.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 14:59
Nie sme non stop bombardirani od nivnite prepukuvanja, dali na TV ili vo Parlament: tie ne se vozdrzhuvaat od nishto, i ne pochituvaat nishto, ni instituciite, ni narodot koj go zastapuvaat.

Odi proceni koja e vistinata.

A i shto e vazhno: i onaka sme staveni vo pozicija na nabljuduvachi na nechii ega i nechija beskrupuloznost. Ili i sami si se stavame vo takva pozicija, pa sega kje zazemame strani.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 15:02

I vo Tajvan se tepaat vo parlamentot , ama tamu zitelite ziveat vo mnogu podobri zivotni uslovi za razlika od nas, pa nikoj ne im zameruva.

Ovde edinstveni sto ziveat dobro i so privilegii se  se bas onie vo parlamentot , pa zgora na se imaat vreme i da se tepaat i narodot da gi gleda  . REZIL!

Koga kaj nas politicarite  ke obezbedat uslovi kako vo Tajvan,  posle neka se tepaat i glava da krsat ako sakaat, nikoj nema nisto da im zameri.

A vaka... SRAMOTA !  не
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 15:03
А дали за овие неколку дена Бранчо има дадено некаква изјава по повод инцидентот?

Јас не сум ни видел ни слушналзбунетост
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 15:15
Originally posted by fiks fiks напиша:

-Колку што можев да видам од клипот и фотките напаѓачи се Бучковски и таа пратеничката од СДСМ,не ми текнува името.
Не им доликува да се разбереме,па колку и да се во право онака да се однесуваат,посебно Бучковски,па Професор на факултет е мајку му стара.
.

Мајка му можи да му е стара- но затоа жена му , онаа втората , му е млада. Му дошла да му биде секретарка во кабинет , додека овој беше министер за одбрана, кога имала само 18 години. И бизнисот  им тргнал. После некој овде на форумов ќе негира дека има секс на работно место.

Изменето од Anthony - 05.Јули.2010 во 15:16
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 15:20
Si ima chovekot mlada zhena, vo forma si e...mozhe i da se tepaголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.