|
Тепачка во Собранието на Македонија |
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Автор | ||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да само бог не чува последниве години!!!!!! Ама и на него му е доста да варди, па изгледа ќе го остави НАРОДОТ сам. |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што настанало порано .......или......? ........ Ич не е важно кој е прв, ама кога те интересира убаво објавија сите медиуми - човекот во сина маица тајно ги снимал (БИЛ ПРВ) , па Ц.И го прашала КОЈ СИ ТИ? Да не ги снимал, дали Ц.И ке го приметела? А и тој од МВР ептен аматер, вистинските детективи не се откриваат толку и користат пософидстицирана опрема - ПЕНКАЛО КАМЕРА и сл, требало маица со ознака на СДСМ и сл. за камуфлажа........ Е па кој бил прв? |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лилице, мојот пост е напишан во 12:53, кога сеуште немаше детални информации, туку само вест дека во Собранието синоќа се случил инцидент.
|
||
lilica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, лицата се идентификувани, бидејки јасно се гледа како обезбедувањето наместо да го легитимира (доколку е неидентификуван), го става под своја заштита божем некој го гони (додека се смисли приказна), а у ствари пратениците му го приведоа на тој со розевата маица за а го легитимира!!!!!А и тој во розовото , нели му е другар, го сокри , и направи ОД НИШТО НЕШТО!!!!! Леле БУРЛЕСКА!!!!! |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
lilica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеш што, незнам зошто и пратениците не си ангажираат двојници или не се маскираат, па нема да знаеме и кој го предизвикал инцидентот и што се случило и каде се случило......... Маски им фалат на пратениците, а нам не ни требаат ДЕТАЛНИ ИНФИРМАЦИИ, и онака сме НЕМИ ПОСМАТРАЧИ.И кога во веста е споменат В.Б. зарем треба да се сомневаш - кој прв почнал? ......Човекот има четири деца!!!!!! |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....чудно два пати ја гледав снимката на А1 а невидов униформирано лице,....освен особата со плава маичка, без никакви ознаки,.. дека е лице од МВР на службена должност,....ми асоцираше дека човекот е од СДС,...маицата не му беше скината!?,....ако е човекот на должност тогаш работодавецот веројтно го запознал со правилата на игра во Законодавниот дом,...така да Министерката требаше и тоа да го земе во обзир во нејзината изјава!?....тоа е одговор по првото прашање,....За второто, би требало да се прашаш зошто полицаец би снимал граѓани кои протестираат и ги бараат своите своите права на легален демократски начин,...а кои не се во интерес на Владеачката политичка опција!?....Се чудам зошто полицаец на службена должност на терен одбил да се легитимира,....а каде е тука обезбедувањето во Собранието, и кои се должностите на платеното обезбедување во вакви случаи?....И на крај не логично е да се прашаме зошто насекираната Бонева не помогна пред да се случи инцидентот,...веројатно можела,...ако не била во собраниското бифенце,... него отпосле така насекирана за состојбата, се намачи преку микрофон да ги вика опозициските „силеџии“,...., кој тоа е силеџија во случајов!?,... па граѓаните ги избраа тие „силеџии“ да ги штитат нивните интереси!,.....или е проблем што луѓето не се од владечкиот табор!?.... |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тепачка во Собранието...
внимавајте...сакам да кажам... започна... СДСМ ја започнуваат кампањата... и стандардно, знаејќи го менталитетот на овој народ... и тоа на што се пали... ќе ги искористуваат маките на обичниот човек за свои цели... ќе ги тапкаат по рамо, ќе ги тешат, ќе им даваат лажна надеж... ќе продолжат да прават хаос... да создаваат тензии, напната атмосфера... да прават сценарија со кои тие се претставуваат како жртви... ќе стануваат се поагресивни... внимавајте...сакам да прашам... до каде ли се спремни да одат за да се вратат на власт...??? |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога немаат смислена приказна тука е БЦ - виновен за се, а нарочно за забеганоста на власта.Виновен е што дозволил овие ...децава да се доберат до власта и да се играат со државата.Тоа да!....
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тепачка во собранието која ја предизвикала опозицијата...така помпезно најавена на вести...гледам...гледам...ама тепачка ...БАШ ТЕПАЧКА не успеав да видам...мало кошкање или тапкање по рака...ама ТЕПАЧКА???полицаец снимал насобран народ...полицаец?а униформа камо му?имам проблем со видот???? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aa, nemal uniforma?....pa, shto majka baral da slika?....ili kako shto kazav ,,...fatil nekoj vrska so nego,..pa, aj,...jas ke ti pomognam ,..policaec sum ,..nikoj nishtio ne mi moze,...ke ti slikam sve,...po spisku.,..excluziv....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMOZE DA SE POMIRI SO FAKTOT STO E OPOZICIJA... TOJ OD OVOJ AGOL KODE STO E SEGA NE UMEE .......................CEL ZIVOT E NA VRVOT A SEGA NA DNO ZALOSNO ZAREM NE? |
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве го видеото од настанот, според мене очекував нешто навистина погоелм скандал мислејќи как опишуваа весниците. ова за меен е обична турканица како мал идеца у школо
http://www.youtube.com/watch?v=Fh2xkKYnbNM&feature=player_embedded |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi se smachi i mene od ligavenjata shto tamu se sluchuvaat!...
...ke zapuka li nekoj vekje ednash,...onaka mushki....a ne k'o zensdhinja nekoi,...ke mi se ...butkale... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ко по обичај Дневник ги расчистува дилемите
Тежок инцидент во Собранието еве доказ дека му јатегнеле кошулата, ама добро е што си има верни другари па застанаа да го одбранат. Па што ги личи еден во сино, друг во црвено, трет во розово-виножито насправ овие костумосаните. Него тек сега утврдив дека ништо не знам па ај некој нека објасни (а убаво е да ги расчистиме дилемите во темата за обезбедување на ВИП личностите и поважните институции) обезбедувањето на собранието не се во униформи? Вака може секој како сака да си оди во цивилка? Нема ли опасност некој индивидуалец (криминалец) да им се исшалтува па да подсуреди пратеници? |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |