IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 32>
Автор
Порака
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 19:41
На професорите од основно би им кажала дека ми ги дадоа и основните знаења во животот и благодарна сум им за тоа, ама и благодарна сум што ме запознаа со основните проблеми со кои што ќе треба да се соочувам сиот мој школски живот (средно понатаму).

На ликовно нас. би и кажала дека е ѕвер жена, поготово дека е црвенокоса, па уште и знае да насмее. И има етно стил, што многу поштуем. И фала и за убавите зборови. Математика би и кажала дека мразам математика и дека треба почесто да се фарба. Историја дека е закон човек, со закон сатиричен хумор и закон фризурка (отворена тетратка). Другите не ми оставиле посебен впечаток, но и тие имаа значителен удел во моите грижи и нервози, па затоа и ги поздравувам со песната Bedo Moja од за мене непознат автор, но знам дека ја имам слушнато негде, а сеа ме мрзи да ја барам на јутуб, па затоа го пишувам само насловот, а според истиот можете да заклучите како сум ги доживеала.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 19:59
повеќето ми беа досадни, и тоа е добро инаку ќе се фиксирав за некој идол, а тоа не е добро какви такви, како и со моите родители, верував дека штом ми ги дал господ, мора да имал некоја причина и дека на некој начин, добар или лош, имаат мисија да влијаат на изборите што ги правам во животот.
фала им на сите. мислам дека никој намерно не ме повреди.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 08:05
Ти благодарам драг мој професоре што со твојот ентузијам ја прошета Македонија, собра материјали и ја напиша ПРВАТА ГРАМАТИКА од која учевме ние и ги учиме и нашите ученици. Иако ми беше професор само еден семестар а потоа замина во пензија сеуште се сеќавам на твојот професорски лик, седата коса и подгрбавениот стас од макотрпната просветителска работа. Најмногу се сеќавам на советите колку е важно учениците да ги учиме на правилен правоговор и правопис.

Постхумно Орден за професорот Кепески

Добро е што дефинитивно те наградија. Почивај во мир, профороза

Изменето од mamamd - 01.Јули.2010 во 08:06
Кон врв
gOJDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Јули.2010
Локација: Eritrea
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gOJDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 12:54
Јас, додека бев средношколец, па и основец, тоа што имав да им кажам им го кажував во лице, во отворена, полузавиена или завеина форма на сите професори. Најчесто доаѓаше до судир помеѓу мене и некои дотични професори, но тоа не ме одврати од моите штетни(за мене) нарави. Затоа имав и помали оценки и еднаш бев на полагање.
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 13:55
Originally posted by gOJDO gOJDO напиша:

Јас, додека бев средношколец, па и основец, тоа што имав да им кажам им го кажував во лице, во отворена, полузавиена или завеина форма на сите професори. Најчесто доаѓаше до судир помеѓу мене и некои дотични професори, но тоа не ме одврати од моите штетни(за мене) нарави. Затоа имав и помали оценки и еднаш бев на полагање.

bubalicaплазење.
abe gOJDO i jas im kazuvav povekjeto raboti v lice ama ne se i sesto zosto ima nekoi raboti sto ne treba da se kazuvaat na glas i vo javnostголема%20насмевка
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 15:00
pamet u glava!да....ne samo pari.........
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 17:03
Драга моја екс професорке толку многу ме потсеќаш на Паца,ама ти неможеш да бидеш кути неа

а...и многу си модерна мор...и на фацебук те има
а шо се чудам... твојот лаптоп и онака имаше се што нема,нали
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 17:08
Jas koga uchev na vremeto nemav pristap do forum pa morav se vo ochi da im kazam onaka od srce so glavata gore i ne se plashev za posledicite .

A sea shubavo doj si na forum kazi sho ti lezi na srce....
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 17:10
во модерни времиња можеш и на нет да им кажеш сите со фацебук профили се
Одри Хепберн
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 17:13
Јас еднаш му кажав на еден...и ме избриша од пријатели ...ми рече..колешке виртуелниот свет е за се, освен за факултет...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 17:14
Ama morash da priznaesh deka e poinaku koga nekoj stoi pred tebe i go gledash u ochi....Ako ne si probala morash da probash , ogromno olesnuvanje koe podocna ima dobro vlijanie na samodoverbata .

p.s.  Ova beshe odgovor za Sanja  

Изменето од zenmaster - 09.Јули.2010 во 17:15
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 17:16
дефинитивно

па ко ќе зоврие да ти е кеиф на душата

Изменето од sanja-a - 09.Јули.2010 во 17:18
Одри Хепберн
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2010 во 20:51
Во право биле кога велеа...ќе го барате ова време назад
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2010 во 23:38
Беше фино и слатко,
но за среќа - траеше кратко.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.