|
Тинејџери |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОК.
А може ова? Убав помин и ... Не прави ништо што не би направила јас. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фаза во животот кога детето се трансформира во возрасен човек и на тој пат доживува невидени метаморфози. Треба да се истрпат, советуваат а понекогаш и да ја подигнеш кочницата место нив. Како и да е тоа е огромен пресврт во животот на еден човек, пубертетот и период кога открива многу нешта за себеси и светот. Златни се, зашто се такви забеганки, мислат дека све знаат што ги прави многу симпатични ама скраја било од „многу забеган„ тинејџер, знаат да бидат кошмар и да им задаваат главоболки на сите околу нив. И јас како и сите други си бев „бунтовник без причина„. А кога ќе размислам поубаво, па си имав свои причини и беа и оправдани |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срцуфки сте
И да ви кажам- не сте само вие во фазон- ми се може! аха-аха Во мајне тинејџ годинки, бев у 5та брзина - у теорија.. практично идеше поспоро Слушав лав сонгс и си го фантазирав принцот....па се собиравме со другарки пред искачање и се шминкавме и дотерувавме заедно, тоа беа радости и екстази... По дома бев умна тинејџерка, што би се рекло, следев правила и за среќа ја имав сета слобода која ми беше потребна. И ....сакам пак! |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мислам Кали ќе ја фати и втор пубертет , ќе ни го преврти форумот наопачки...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од volkswagen - 30.Јуни.2010 во 19:24 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работата е... што јас не пијам сок, така да нема за што да се грижат. Кој будала би се мачел да става дрога во лименка од скопско? Плус у рака ко ќе ми е цело време? Ма не, не иде...
Изменето од Tiggy Vicious - 30.Јуни.2010 во 19:25 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо ќе му на некого од работа да ти става дрога тебе... абе ај... И моиве... - да не пушиш случајно... мирисаш целиот... ами јас ако сакам да пушам - ќе пушам и никогаш нема да разберат пошто ќе најдам 1000 начини да го прикријам тоа, само ај.... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да... за пушењето. Добро ти текна.
И моите се строго против, а и самите пушат во мое присуство. Зар тоа не му доаѓа исто? (џст кидинг*) Татко ми... он е малце (поише) старомоден човек, тврдоглав и бучен (таков му е гласот, одсекогаш) и кога ќе викне по мене цело маало го слуша. Еднаш ме виде како се шминкам, а него, замислете дами и господа, му е најголем кошмар. Викаше по мене додека се шминкав цело време. Ставам пудра он: -Види ја, што шлакаш тие ла**а по лицето дете? Види на што личиш? -Тато остај сеа... не замарај те молам! (Ставам маскара) -Ти еден ден без трепки ќе останеш. Сте се исповампириле сите до една со тоа очите толкави! -Тргни се, те молам! И ја од инат си се шминкам (а и за себеси да не се уплашам пред огледалото, нели) и од од инат ми зборува... а ја од инат не го слушам и он од инат пак и пак и пак исто те исо и тоа е некој “зачарани круг„. Многу се пречкаме за различни ситници, он вика ја викам, многу различни карактери имаме. Маја ми е кул жена, а и она се шлака со триста чуда, ама на стариот не му пречи тоа, што е сосем разбирливо. Кога сме сами, знаеме да се зезаме, али онака како што се зезаат две другарки. И фин однос имам со неа. Секој пат кога ќе ми направи услуга ми вика: -Бегај ма таму, тоа ми е работа. Луди маторци... што да им праиш. П.С: Се надевам подводно нема да биде таква. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ју донт вонт ту ноу |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стариов мојов... старомоден ко твојот... ќе земам да ја пеглам косата и ми вика : „е сега уште кармин ти фали... да не сакаш да ти купам? .. специјалка “. Ама сега си пуштив брада и заштитен сум од коментари
И неговото постојано: „ Запри ги оние шо ждригаат во другана соба“ ... сака да кажи rammstein И мојов исто вика : се исповампиривте... само за тоа што ноќно време со брат ми ни почнува денот Не сака да станувам во 2 сатот на „сабајле “, не сака дисторизија, не сака јас да кажам нешто а тој да ме послуша ( а секогаш на крајот мора) И не сака да викам... стално се лути за тоа... Тоа за него Мама е посебна прича... |
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лимузинче, многу ме интересира што правиш кога си стварно бесен на цел свет.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како тоа мислиш на цел свет...??
Сакаш да кажиш на сите околу мене??? Обично зовривам од моиве и од одредени фаци во друштвото кои не ми се баш драги... Ај подетално кажи што те интересира оти многу е сето да се напиши... искрено ме мрзи , а и треба да се премам за на одмор |
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе просто е. кога си кисел, а и сам не знаеш на кого точно. фрлаш саксии од балкон, клоцаш кучиња низ улица, кршиш ретровизори, им правиш БУ!!! на старите бабички на улица...
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахахахаха... што било ова интерена темааа.....
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |