![]() |
|
Суеверие |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Автор | ||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас мислам дека е поради помодарство , немање вкус , немање индивидуалност , карактер . |
||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
![]() знаеш добро ти епртендосадно.... ![]() е ако де.....еве.. тие се сувенири , амајли конкретно бројчаница кои се осветени во црква.....и сите што ги носат ....се суеверни дека ги носат за здравје за среќа..... ![]() |
||
![]() |
||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
|
Тоа се материјали - НАЈЛОН и гус ( згура ) ? ![]() |
||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
Не носам таква алка.
Океј ,вистина , сум забележал многу кои носат таква алка. Незнам дали е во тренд бидејќи не сум забележал вакви алки да носат сите старосни групи. -Неносам никаков накит или модни додатоци , сум пробал , ама не ми се свиѓа начинот на кој ми ја гребат кожата.Можеби еден ден ќе носам ама тоа би било чисто од кеиф , т.е. -стилистички. Алката што ја покажа според мене е од оние шо се шиткаат по цркви како ‘христијаните‘ би се потсетиле во која црква даваат пари. -Brainwashing. . . ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
Hedonistka ![]() Сениор ![]() ![]() Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
|
Brojanica ne e za sekogo..shteta shto ja nosat i tie shto ne i go znaat znachenjeto i kakva e nejzinata istorija .. |
||
If you are reading this, get a life!
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
доооооооооооообро Џо..... ај кажи ми....зошто сите кои се суеверни во своите куќи чуваат над врата потковица...... дали некаде кај тебе над врата имаш потковица??? ако имаш зошто??? ![]() Изменето од bijonse1 - 28.Јуни.2010 во 21:35 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
Saint Dunstan and Devil. |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
Немам потковица Бијонси...
![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
добро..... ![]() дали некогаш домашните кога си одел на училиште фрлиле вода по тебе??? онака без да те намократ тебе само по задниот твој пат??? ако ДА..зошто??? ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 29.Јуни.2010 во 00:38 |
||
![]() |
||
|
Не бе какво арчење вода...
![]() Океј , нетреба да трошиш на мене гигабајти од серверот на идивиди , знам што е суеверие.-Стереотип за одреден чин кој што би можел да донесе индиректни последици... А што е финтата со водата? ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Toa e star makedonski obichaj koj i denes nekoi go koristat na svadbi pri isprakjanje na nevestata od doma. Koga gi spomnav svadbite, ima i eden drug obichaj, a toa e nevestata da go stapni mazhot na krajot od ceremonijata vo crkvata. Se razbira, seto toa e sueverie. ![]() Изменето од Messenger - 29.Јуни.2010 во 02:09 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
aman be bijonse udav si so toa slikickite i glupostite so babini devetini,kolku bi bilo ubavo da napises makar edna prosta recenica so smisol....
|
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Koga ne sakam tri pati da pisuvam ista poraka zatoa sto na nekogo inboxot mu e poln ..... dali e zatoa sto sum sueverna ili nesakam samo da se zamaram ?
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |