IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Најпознати филмски реплики и цитати
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најпознати филмски реплики и цитати

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 44>
Автор
Порака
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2010 во 23:30
Ко је сад мајке му га спалим!??? Ако је неко од комшије, кажи да данас не радиииим!

Нешто така беше. голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 15:41
Лепа села лепо горе

него реци ти мени!! Че бит оног рата?

http://www.youtube.com/watch?v=3T5SBmIIV0g&feature=related

Изменето од NRGMKD - 08.Мај.2010 во 15:46
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 00:16
" is it safe?!"

...pobegnatiot nacist vo argentina (laurence olivier) go prashuva studentot( dustun hoffman),..... so poln shpric pred negovoto lice.... na zabarska stolica ,....vo stariot svetski hit ........maratonec!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 01:26
ne mi teknuva na angliski kako odese originalno

od World's greatest dad:
Nekogas, mnogu podobro e da si sosema sam, odkolku da si opkruzen so luge i da se cuvstvuvas osameno

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 11:58
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Scent of a woman 

Lt.Col.Frank Slade: "Women! What can you say? Who made 'em? God must have been a f**kin' genius. The hair... They say the hair is everything, you know. Have you ever buried your nose in a mountain of curls... just wanted to go to sleep forever? Or lips... and when they touched, yours were like... that first swallow of wine... after you just crossed the desert. Tits. Hoo-ah! Big ones, little ones, nipples staring right out at ya, like secret searchlights. Mmm. Legs. I don't care if they're Greek columns... or secondhand Steinways. What's between 'em... passport to heaven. I need a drink. Yes, Mr Sims, there's only two syllables in this whole wide world worth hearing: pussy. Hah! Are you listenin' to me, son? I'm givin' ya pearls here. "

Бесценетода

Каков филм, љубов

’’It's all right, Charlie. You break my heart, son. All my life I've stood up to everyone and everything, because it made me feel *important*. You do it... because you mean it. You've got integrity, Charlie. I don't know whether to shoot you or adopt ya.’’
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 18:36
Dangerous Liaisons ...

Vicomte de Valmont: "I ended by falling on my knees and pledging her eternal love. And do you know that, at that time, and for several hours afterwards, I actually meant it." голема%20насмевка

Marquise de Merteuil: "Like most intellectuals, he's intensely stupid." смеење 
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 21:43
Mожда не е најпозната... ама е океј и доста реална...

„Цуцавте од пластични цуцли, учевте од пластични коски... сега фаќате пластични цицки!“ -мајката на Лазар, од “Сенки“ од Милчо Манчевски.

Изменето од Tiggy Vicious - 08.Јули.2010 во 21:44
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 22:31
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Mожда не е најпозната... ама е океј и доста реална...

„Цуцавте од пластични цуцли, учевте од пластични коски... сега фаќате пластични цицки!“ -мајката на Лазар, од “Сенки“ од Милчо Манчевски.

Стварно таа од ,,Сенки,, добри цицки имаше...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 22:32
Која Ли, Менка?
Незнам не ми се свиѓаа нејзините толку.
Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 22:35

Која Ли, Менка?
Незнам не ми се свиѓаа нејзините толку.

Па на таа сцената кога беа тројца, таа со поголемите (мислам главната глумица), другата скоро и да немаше атрибути...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 22:38
Леле сварно, тоа и ја приметив. Па покрај се, не се само машките што зјапаат во женски гради.
Али ипак, не и беа убаво обликувани, некако да не кажам свиснати, поубави ми се помали гради, средни и нешто по цврсти (звучам* ко лезби? :/).
Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 22:42

Леле сварно, тоа и ја приметив. Па покрај се, не се само машките што зјапаат во женски гради.
Али ипак, не и беа убаво обликувани, некако да не кажам свиснати, поубави ми се помали гради, средни и нешто по цврсти (звучам* ко лезби? :/).

Ко Мартина Навратилова...
Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 09:50
Мене ми е интересна (не е баш реплика) онаа на Неда Арнериќ во ,,Исправи се Делфина,,...

ПЕТКО, НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ, НЕ МОЖАМ..... МОЖЕШ ДЕЛФИНА МОЖЕШ!!!! .... и така пола Ла Манш .... (интересен е срп***от акцент во македонскиот јазик)

Изменето од LiDivio - 09.Јули.2010 во 09:53
Кон врв
ARTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Април.2010
Поени: 416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2010 во 16:24

cel fim se e
genialno

http://www.youtube.com/watch?v=9tOFmbKrMc4

Изменето од ARTE - 03.Август.2010 во 17:53
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 44>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.