|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 29> |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црнец се сунча на плажа гол, му доаѓа девојче и му вика: Чичко може да си поиграм со ,,таквото,,? Може, само не оди многу далеку.
Изменето од LiDivio - 08.Јуни.2010 во 19:46 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idel nekoj skopski fraer kon ezeroto Treska ...
ami da popliva malku deee... i ja prashuva zhenskata shto tuku izleguvala od vodata... -Izvini zhenska kakva e vodata????? a ona kako od pushka izvikala... -Ladna kako k*r !! na toa fraerot.... -Ooo ooo... blagodaram togash da skoknam na gz!! Изменето од bijonse1 - 09.Јуни.2010 во 12:19 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три видови на секс!
Куќен секс: Не сте во брак,се сексате по цела куќа во секоја просторија! Креветен секс: Во брак сте кратко време,се сексате само в спалната соба! Собен секс: Во брак сте многу години,поминувате еден покрај друг и си велите еден на друг МА ОДИ ЕБИ СЕ!!! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко целиот запален после гледање на порнич, хистерично тропа кај комшиката.
-Отворај мори комшике да видиш што ќе ти направам!Ќе ме памтиш цел живот! -Марш бре таму,не сум јас ороспија! -Знам,и онака немам намера да ти плаќам! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После одредено време, на сред секс, мажот прекинува и бесно ја прашува
незаинтересираната сопруга:
-Па добро бре жено...кој ти е ку**ц денеска!!!!!! -Не сум сигурна...седми или осми, тука некаде. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лежат дечко и девојка на кревет и девојката му вика: Почни веќе еднаш.... животот не е долг како што ти мислиш!! а дечкото и вика: А ти да се доближиш....не е ни он долг како што ти мислиш!!! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Фата, 20 години во брак, се сексаат секоја вечер. Ама, Мујо
инстистира тоа да го прават во комплетна темница. Една вечер, среде
сексот, по грешка се запалило светло и Фата гледа дека Мујо го прави тоа
со вибратор!
- Па дали си ти нормален? Откога ова го правиш свињо една, има се да ми објасниш! - Ма, лесно ќе ти објаснам јас за вибраторот него ти мене објасни ми ги децата! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мара и се јавува на Трпана на мобилен:
- Шо правиш бе Трпанче? - Еве му го џвакам на Трпе! - Мислиш му го пушиш!?! - Абе, ако му се дигне и тоа ќе му го направам! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си реазговаараат две кумановки:
Т: Куде си мори Стојанке, шо те нема. С: Те ме те Трајанке, с'с работу сам пуно зафатена. Т: Шо те нема мори Стојанке секоја вечер се збирамо у Дом културе. С: И шо праите там море Трајанке. Т: Ами играмо си КВИЗ. С: Е како ти е тај квиз мори Трајанке. Т: Па ќе дојдев мужи, ќе ставев еден стог сено у сред салу, ми ќе чучнемо и набутамо ги главе у сено. После мужи не еб*в сите по ред а мије погаѓамо кој е кој. С: Иии интересан квиз Стојанке. Т: Па тој ти викам шо те тебе нема, а твој муж там иде скоја вечер. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се качуе една циганка у автобус а позаду неа некоја госпожа.
Циганкава за карта вади денарче по денарче,и оваа госпожава и вика:денар по денар карта.Циганкава и се вртина госпожава и и вика:е денар по денар карта,ама к*р по к*р бунда |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој дечко си имал девојка што се викала Wendy.И бидејќи многу ја сакал си го истетовирал името на к*р ама целото име се гледало само кога му бил дигнат.
Кога му бил спуштен се гледале само W i Y! Еден ден отишол дечкото на нудистичка плажа и таму гледа еден црнец и тој на к*рот имал тетоважа и кај него исто се познавало само W i Y! Типов го прашал црнецот: - Абе и твојата девојка да не се вика Wendy? Црнецот му рекол: - Не бе,јас имам истетовирано: Welcome to Jamaica and have a nice day! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат неколку видови оргазам:
- Позитивен: Оооооо, даааааа! - Негативен: Ооо, неееее! - Детски: Оуууууууу, бејби! - Религиозен: Оооооо, боже! |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди татко во училиште за да провери како учи неговиот син, кога
учителката почнала да кажува дека неговото дете намалило со учење и има
многу слаби оценки. Таткото се изнервирал и рекол:
- Сега ќе му отидам дома и ќе го претепам. А учителката му кажала дека тоа не е добро дека треба да најде некое поразбирливо решение, да го стимулира детето за да почне да учи повеќе. Таткото се замислил и си излегол. Отишол дома и под рака носи еротика, ја вади и му ја дава на синот, а овој ја зема и почнува да ја листа. - Тато овде има многу добри женски. - Е има сине. - Тато а кој ги е*е овие женски. - Одличните сине, одличните. |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се муваат директорот и секретарката под биро.
- Директоре, го ставивте ли? - Да, да! - Лелееее колкав ви е, директоре! |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |